REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Yardım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Yardım

Selamlar bilgisayarımda kapanırken ieexplorer hata veriyor sürekli şimdi sonlandır hata mesajı çıkıyor hiç bir program çalışır durumda değilken kapatıyorum yine de çıkıyor ve ENCKNO~1.exe c\windows\prefetch klasöründe bulunun bu pf tür dosyasıda hata vermekte.yardım edebilecek varsa beni yönlendirsin acaba neden hata vermekte

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgisayarınız başlat çalıştıra cmd yazıp ok deyiniz.
    açılan sayfaya del *[*/s komutunu yazınıp sisteminizdeki gereksiz dosyalar silinir.del yazdıkdan sonra bir karekter boşluk bırakınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

enckno~1 DLL bağlanma başarısız Uygulama windonws kapatıldığı için bağlantı başarısız mesajı çıkıyor sürekli pc yi kapatırken.neden kaynaklanabilir acaba bilgisi olan arkadaşlar cevaplarmısınız?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı o'azis Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    enckno~1 DLL bağlanma başarısız Uygulama windonws kapatıldığı için bağlantı başarısız mesajı çıkıyor sürekli pc yi kapatırken.neden kaynaklanabilir acaba bilgisi olan arkadaşlar cevaplarmısınız?
    Bilgisayarına trojen turuva atı gibi virüsler bulaştığı zaman yapar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anti virüs programı mevcut pc de nod32 taramada da virüs bulmuyor arkadaşım bilmiyorum valla sorun nedir iyi bi format atılması şart amateşekürler bilgi paylaştığınız için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı o'azis Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    anti virüs programı mevcut pc de nod32 taramada da virüs bulmuyor arkadaşım bilmiyorum valla sorun nedir iyi bi format atılması şart amateşekürler bilgi paylaştığınız için
    Bu kadar sorun için format atmayınız.Trojen temizleme programı ile sisteminizi temizleyiniz.Sistem geri yükleme yaparak düzeltebilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

C\windows\prefetch dosyası içrisindekileri silmeyi dene eğer dosya
    silinemiyor uyarısı alırsan CTRL ALT DELETE basarak görev yöneticisini
    aç ve hata veren programı buradan direk kapat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sistem dosyası olup pc yi çökertmiş olmayayım?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sistem dosyası olup pc yi çökertmiş olmayayım?

sistem geri yuklemeyi dene

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sistem nasıl geri yükleniyor bilmiyorum ki benim gibi bir cahilin önüne bilgisayar vermişler birde

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri