REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 18/20 İlkİlk ... 891011121314151617181920 SonSon
193 sonuçtan 171 ile 180 arası

Konu: Selam Herkese Sunny ÇoŞmaya BaŞliyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu snoppy arkadaş sustu ise bir şeyler vardır.bir başka forumda da aynı şeyleri yapardı sonra nedense banlandı........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selimb Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bu snoppy arkadaş sustu ise bir şeyler vardır.bir başka forumda da aynı şeyleri yapardı sonra nedense banlandı........
    iyi birader.o zaman sen git snopy nin banlandığı sitelere üye ol.böylece beklemekten kurtulursun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iyi birader.o zaman sen git snopy nin banlandığı sitelere üye ol.böylece beklemekten kurtulursun.
    cehennemde gelen mermi sanamı soracam ne yapacağımı.avukatımısın snoppy nin,gerekirse kndi cevap verir.birşey daha o yazdığımda gayet ciddi idim.snoppysusuyorsa birşeyler için çalışıyor demektir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selimb Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cehennemde gelen mermi sanamı soracam ne yapacağımı.avukatımısın snoppy nin,gerekirse kndi cevap verir.birşey daha o yazdığımda gayet ciddi idim.snoppysusuyorsa birşeyler için çalışıyor demektir.
    kardeş o zaman yanlış anlama olmuş.ben sanki kafasını kuma gömmüş diyormuşsun gibi algıladım onun için öyle yazdım.usta elbetteki çalışıyor......selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hoşgeldin ustam iyiki varsın inşallah 9030 larıda unutmazsın şimdiden kolay gelsin

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

snopy hoş geldin
    yine aramızdasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hoşgeldin usta.bizde bi eksiklik var diyoduk yokluğun belli oluyodu....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdiye kadar snopy ustaya hep güvendim verdiği yazılımları sorunsuzca kullandım yine yapacağını yapacaktır bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

daha öncede böyle müjdeler vermişti .snopy nin yarınları bitmez..önceki verdiği sözleri hala bekliyoruz..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Slm.ustam hoş geldin iyi çalışmalar...

Sayfa 18/20 İlkİlk ... 891011121314151617181920 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri