REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 16/20 İlkİlk ... 67891011121314151617181920 SonSon
193 sonuçtan 151 ile 160 arası

Konu: Selam Herkese Sunny ÇoŞmaya BaŞliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selam Snopy Usta HoŞgel Aramiza.sunny Sensİz Olmuyor Kolay Gelsİn

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gidişin sessiz dönüşün muhteşem olsun
    gösrer kendini usta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hoş geldin ustam yeni yazılımlarını bekliyoruz başarılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Topic usmus.yeni olan birseyler olmadigi halde.belki premieri getirir..:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili snopy tekrar seni burada görmek çok büyük mutluluk.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adam reklamını yapmışşş...daha çok beklersiniz..yeni yazılım için Çin'e gitmiş.yazılımları alıp gelecek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

her kez şunu anlasın snopy ile aramda hiç bir sorun yoktur ben gercekleri konuşuyorum isterimki snopy tabiki yapıp versin yazılımları kim istemezki sunny yazılımı auto olmasını ancak core firması verecek şunuda hatırlatayım türkiyedeki sunny firması yazılımlar coreden geliyor burdaki sunny firması yazılımları yapmıyor yanlış anlaşılmasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hoşgeldin Hocam, Ustalığını ispat ettin farkındayız aramıza döndüğün için teşekkürler. Saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı PRINCEOFPERSIA Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    her kez şunu anlasın snopy ile aramda hiç bir sorun yoktur ben gercekleri konuşuyorum isterimki snopy tabiki yapıp versin yazılımları kim istemezki sunny yazılımı auto olmasını ancak core firması verecek şunuda hatırlatayım türkiyedeki sunny firması yazılımlar coreden geliyor burdaki sunny firması yazılımları yapmıyor yanlış anlaşılmasın
    tabi bu konuda haklısınız sunny firması koreye paryı basarsa yazlımlar gelir ama sunny firmasıda parayı basmadığı için yazlımlar gelmiyor zanedersem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı PRINCEOFPERSIA Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

evet ustam dogruya ne denır :45:

Sayfa 16/20 İlkİlk ... 67891011121314151617181920 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri