REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 17/20 İlkİlk ... 7891011121314151617181920 SonSon
193 sonuçtan 161 ile 170 arası

Konu: Selam Herkese Sunny ÇoŞmaya BaŞliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Acık konusmak lazım hoşgeldin bölümü var forumda en fazla 20 mesaj yazılmış. Snopy konu acmış sayfa 8 asmış ve mesaj ve görüntüleme sayısı baya fazla .

Herkes bir beklenti için ben dahil bilmiyorum bu süprizin ne oldugu. Umarım boş bir sürpriz degildir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bugun yarın denılıyor ama yazılım fılan yok ortada daha ne zamn vercek snpy usta artık baska yarınlarda mı acaba?

saygılarr

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne yazılımı bekliyoruz ben hala onu anlamış değilim yarın denildi geldi gecmek üzere hani nerede süpriz bizle dalgamı geciliyor acaba?milleti kandırmayalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne yazılımı bekliyoruz ben hala onu anlamış değilim yarın denildi geldi gecmek üzere hani nerede süpriz bizle dalgamı geciliyor acaba?milleti kandırmayalım
    Yok usta dalga geçilmez merak etmeyin 2 Yıldır bu forumu takip ediyorsunuz sanırım cogu forum bazı önemli markaları kesti biz kesmedik elimizden geldikce paylaşıma devam ediyoruz ne kötü gunler atlatsakta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşın Vardır her halde bir bildiği..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya süpersin snopyy bir konu attın ortaya herkes senden bir şeyler bekler oldu...dün yazdığın mesajda büyük gün yarın yazıyo bu gün geçti gitti hala bir yenilik yok ortalarda valla süperr demekki yapılacak yeni bir şeyler yokmuş ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu snoppy arkadaş sustu ise bir şeyler vardır.bir başka forumda da aynı şeyleri yapardı sonra nedense banlandı........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hoşgeldin ustam iyiki varsın inşallah 9030 larıda unutmazsın şimdiden kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hoş geldin başarılar.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

snopy hoş geldin
    yine aramızdasın

Sayfa 17/20 İlkİlk ... 7891011121314151617181920 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri