REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
37 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: GM 40400FTA-GM 40400CI TPS ok. YAZILMLARI

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Қ Ξ ¥ Ϊ ƒ£ Ϊ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende fta var arkadaşlar yeni yazılımı atmadan önce receiverı açınca normalde televizyonda otomatik av a geçiyordu artık geçmiyor bu birtek bende mi var birde tps ler açılmadan diğer şifreli kanallarda açılmıyor artık bende :49:
    cihazınınz av modu ayarlarını kontrol edin menü oyunlara girip 9999 yapın ve *** menüsü aktif olsun.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkurler volkan .gerçi av ayarlarını bulamadım ama önemli değil televizyonun kumandasından açarım avı sorun değil yeni yazılımın dayandığı kadar seyrederiz
    bu seferki inşallah biraz fazla sürer.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Қ Ξ ¥ Ϊ ƒ£ Ϊ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tesekkurler volkan .gerçi av ayarlarını bulamadım ama önemli değil televizyonun kumandasından açarım avı sorun değil yeni yazılımın dayandığı kadar seyrederiz
    bu seferki inşallah biraz fazla sürer.

iniallah uzun sürer. yalnız av modu ayarlarını cihazın tv çıkış ayarlarından yapacaksın. eğerki yazıomdan kaynaklanan bir problem ise büyük ihtimal düzeltilir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:49: ben 40400fta ya uygun yazilimi yükledim ama bi degişiklik olmadı acaba yazilim yükledikden önce veya sonra cihaza herhangi bişeymi yapacaktım( reset atmak *** sıfırlamak..) tşkleer,,,,,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zfr_pal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :49: ben 40400fta ya uygun yazilimi yükledim ama bi degişiklik olmadı acaba yazilim yükledikden önce veya sonra cihaza herhangi bişeymi yapacaktım( reset atmak *** sıfırlamak..) tşkleer,,,,,
    arkadaşım menü oyunların içine gir 9999 tuşla emu aktif olsun sonrasın ushahia veya france 5 kanalı üzerinde bir süre bekle ardından multilere bak açılması lazm.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ellerinize sağlık sağolun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

please byss chaneles are not working can you tell me how to work it big thanks for replay

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tahanachat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    please byss chaneles are not working can you tell me how to work it big thanks for replay
    What are you the receiver model...???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

40100 ci thanks

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tahanachat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    40100 ci thanks
    You load...for 40100 ci...When it's finish to the load...from 10873 v 27500...you wait on the France4 or France 5 chanels...software to become current...okey...see you...

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri