REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
37 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: GM 40400FTA-GM 40400CI TPS ok. YAZILMLARI

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ok thanks but iam asking about byss keys not tps tps works nice but chanels byss not thanks for replay

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tahanachat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ok thanks but iam asking about byss keys not tps tps works nice but chanels byss not thanks for replay
    You wait in the 10873 v 27500 France 4 or France 5 channel...Menü-Game-9999-Open HCAS MODE on-Edit ***-Enter your ***-*** Del (BLUE)-OK and Exit...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tahnks but ididnt anderstand my reciever is 40100 ci forhcas mode 19370 and 2486 not 9999 ithaink ok thanks for replay

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tahanachat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tahnks but ididnt anderstand my reciever is 40100 ci forhcas mode 19370 and 2486 not 9999 ithaink ok thanks for replay
    That is emulation activacion ***...
    Konu TARANTİNO tarafından (30-03-2007 Saat 16:34 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sory it doesnt work i didnt understand plesae can you explain or give me one irk or soft for open all byss chanels big thanks

Kullanıcı Bilgi Menüsü

40400 fta yazılımı şuan aktifmi benmi yanlış bir sey yapıyorum ushaianın üzerinde 15 dakikadan beri bekliyorum fakat açılmıyor

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı testelk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    40400 fta yazılımı şuan aktifmi benmi yanlış bir sey yapıyorum ushaianın üzerinde 15 dakikadan beri bekliyorum fakat açılmıyor
    Ab satlar açılıyormu...xxl zik kanalları...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ab satlar açılıyormu...xxl zik kanalları...
    ab sat ta yok

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı testelk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ab sat ta yok
    Cihazınızda umuyu aktif yapınız...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

40400 lerde genel bir sorun var hiçbirinde tps ler yok

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri