kanal leoderıyle atmaya calısıyordum up grde 3,2 bulamadım
Teşekkur: 0
kanal leoderıyle atmaya calısıyordum up grde 3,2 bulamadım
up grde 3,2 sadece kanal yükleme loaderi değil yazılım yükleme kanal yükleme kanal alma K€Y yükleme bu işlemleri yapa bilirsiniz
yazılım yüklemek için setup com yazan yerden com,seçtikten sonra upgrade software yazan yerden yazılım dosyasını seçiyorsun ve yükleme işleminin bitmesini bekliyorsun ekranda good yazısını görene kadar.
(bu işlemleri cihaz stanby da iken yapılması gerekir stanby da yapamazsan eğer cihazın fişini çekip yukarda yadığım işlemleri yaptıktan sonra fişi takın yükleme yine başarısız olursa yapılacak bişey kalmıyor flaşh ent.yüklemekten başka)
ılgınıze tesekur uyduya yazılım atım duzeldı kanalar hepsını cekıyor am
ses yok sorun ne olabılır ustam
yazılım yüklemeden önce rcv.arkasında seri nosuna bakın 75 le başlıyorsa 75 le başlayan yazılımını yükleyeceksiniz 77 ile başlıyorsa 77 ile başlayan yazılmı yükleyeceksiniz
ama önce skart kablonuzu kontroledin ondanda kaynaklanabilir
merhaba bende dsr 5301 modelı var fakat ntv spor dakı falan macları nasıl ızlıyecegım bılmıyorum yardımcı olursanız cok sevınırım
merhaba bende tirident 4500 fta var sorunum ara yaptırdığımda sadece samsun aks tv yi buluyor .başka kanal bulmuyor.sinyal yok yazıyor .bilgi verirseniz sevinirim.
5303 usblı jospor nasıl cozerim
arkadaşlar elimde PLANET MK23DK cihaz var.ekranda hiç birşey yok.LOCK ışıgı yanıyor.lütfen yardım...
konuyu buraya açmamın nedeni Trident yazılımları uyuyormuş.lütfen yardım....
trident 5866 yazılımını nerden bulabilirim.yalnız 2009'un olacak tşk.ler
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri