REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Rowell RVL-16000 Full HD Hakkında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Rowell RVL-16000 Full HD Hakkında

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

arkadaşlar bu cihazıma FTP yolu ile bağlanmak istiyorum. Acaba şifresi nedir bulamadım.

Kullanıcı adı NXP ve nxphd olarak değişiyor.
    Ya da servera zarar vermeden şifreyi sıfırlama yöntemi varmıdır?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım cihaza bağlanıp ne yapacaksın bana kalırsa cihaza ımpax yada starsat starcom aynı gibi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alptug1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım cihaza bağlanıp ne yapacaksın bana kalırsa cihaza ımpax yada starsat starcom aynı gibi
    Hocam cihaza bağlanıp kanalları düzenlemek ne bileyim deneme CCAm atmak falan istiyorum ama sanırım ben cihaza bağlanamazmışım aldığım yer öyle dedi dreambox değil bu dedi.
    Ne yapmam lazım? Ne aldım ben böyle? Yardımcı olurmusun hata mı yaptım?
    Ama inan bana hiç donma olmuyor. HD ler hariç tabi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhaba nxp işlemcili cihazlar dreambox gibi değil doğru yani pc'den bağlanma şansı yok. ama aynı tabanlı next 19500süperior yada inpax 9100hd cihazların kanal editörü ile kanalları düzenleme, cccam serveride yine server editörü ile pc'de düzenleyip usb ile cihaza atmayı deneyin. bunun için inpax yada next19500süperior editörlerini deneyin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı A.Bozoğlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba nxp işlemcili cihazlar dreambox gibi değil doğru yani pc'den bağlanma şansı yok. ama aynı tabanlı next 19500süperior yada inpax 9100hd cihazların kanal editörü ile kanalları düzenleme, cccam serveride yine server editörü ile pc'de düzenleyip usb ile cihaza atmayı deneyin. bunun için inpax yada next19500süperior editörlerini deneyin.
    Tamam hocam verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ROWELL 16000 FHD kanal listesi

kanal listesi aşagıdadır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart mdu4 lnbl i kanal listesi

cihaz üzerinden lnb ayarı yapmabıza gerk yoktur .kanal listesini atınca cihaz otomatik yarlıyor..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazın bir özelligide tarattırdıgınız uydudaki kanalları sizin için otomatik favori düzenliyor ..bunu fav tuşundan görebilirsiniz favori yapmadan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazla ilgili tüm gelişmeleri bu forumda görebilirsiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tüm kanal listeleri tarafımdan bu forumda verilecektir ugraşmanıza gerek yok ..tüm kanal listelerini usb bellek ile cihazınıza atabilirsiniz ..isteginiz uyduları yazın kanal listeniz bu forumda verilecektir.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri