REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: babam ve oğlum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart babam ve oğlum

arkadaşlar şu an FOX tv de babam ve oğlum oynuyor izleyin tavsiye ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sağol dostum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya bu film beni bayıyor herkesler aglıyor anlamıyoprum acaba benmi duygusuzum?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya bu film beni bayıyor herkesler aglıyor anlamıyoprum acaba benmi duygusuzum?
    Seni bayıyor da izlememişsin. Oysa biz izlemek istedik cd. sürekli müşteride idi izleyemedik. Tv deki gösteriminden de haberim olmadı haberim olduğunda da film yarıya gelmişti. yine cd.sini takip edeceğiz sanırım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Selçuklu73 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Seni bayıyor da izlememişsin. Oysa biz izlemek istedik cd. sürekli müşteride idi izleyemedik. Tv deki gösteriminden de haberim olmadı haberim olduğunda da film yarıya gelmişti. yine cd.sini takip edeceğiz sanırım.
    abi ben yarıya kadar izledim full ağlamaklı ir film yani film çok sade gerçi çok ödül almış ama nebileyim beni pek sarmadı belki hepsini izlesem daha farklı olurdu ama olmadı hayırlısı
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    abi ben yarıya kadar izledim full ağlamaklı ir film yani film çok sade gerçi çok ödül almış ama nebileyim beni pek sarmadı belki hepsini izlesem daha farklı olurdu ama olmadı hayırlısı
    selametle
    İyi işte tam hanımla bana göre. Oturur izleriz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ağlamalıymış evet bende izlemedim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri