Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/25 İlkİlk 1234567891011121314 ... SonSon
243 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: GoldMaster 4000-9000-50000-80000 TPS Auto Yazılmları 26.03.2007

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşalar 9400 ci için hangi yazılımı kullanmalıyım?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dizayn06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    volkan hocam bu yazılımların ne kadar kalıcı olacağını hiç birimiz bilmiyoruz.onun için söylemiştim inşallah dediğiniz gibi olur bekleyip göreceğiz ama sanki absat krallığınız devam edecek gibi geliyor bana

ya arkadaşım bişi diyemiom farkındaysanız tps paketi bu ara fta yayın yapıo her an sistem değiştirebilir ama bu yazılım bazı konularda iyileştirme yaptı. absat işine gelince ben kullanıcıların mağdur olmamalrı için veriodum hergün yaklaşık 1,5 saat uğraşıodum o yazılmlar için.

benim içinde bu yazılmlar iyi oldu.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşalr 9400 ci için hangi yazılım atılacak bilgilendirirseniz sevinirim.Listede 9400 ci görünmüyor?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı merkez73 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşalr 9400 ci için hangi yazılım atılacak bilgilendirirseniz sevinirim.Listede 9400 ci görünmüyor?
    J serisine daha cıkmadı yazılım. Vulcan serisine ait bu yazılımlar su andaki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

9600cıp ???? yazılım çıkacak mı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emeği geçenlere teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili volkan ustam çalısmaların ve emklerin için tessekkürler drem (orion) modül calısmalarını da bekliyoruz acaba herhangibir calısman olucakmı saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili ustatlarım gm serilerinde şu tps ve ab sat paketlerinle oldugu gibi ***view ve mct gibi paketleride au yazılımlar bulsak daha iyi olmazmı????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

her kez tutturmus bir paylasım diye hersey au olsa yada gm serilerinede bir soft cam seklinde bir yazılım gelisse daha iyi olmazmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı securityizmir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sevgili ustatlarım gm serilerinde şu tps ve ab sat paketlerinle oldugu gibi ***view ve mct gibi paketleride au yazılımlar bulsak daha iyi olmazmı????
    Onlar yapmak imkansız arasıra reklam için keyleri kanallar kendileri veriyorlar.İzlenmesi cok zor emu cihazlarda

Sayfa 4/25 İlkİlk 1234567891011121314 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri