Arkadaşalar 9400 ci için hangi yazılımı kullanmalıyım?
Teşekkur: 0
Arkadaşalar 9400 ci için hangi yazılımı kullanmalıyım?
ya arkadaşım bişi diyemiom farkındaysanız tps paketi bu ara fta yayın yapıo her an sistem değiştirebilir ama bu yazılım bazı konularda iyileştirme yaptı. absat işine gelince ben kullanıcıların mağdur olmamalrı için veriodum hergün yaklaşık 1,5 saat uğraşıodum o yazılmlar için.
benim içinde bu yazılmlar iyi oldu.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Arkadaşalr 9400 ci için hangi yazılım atılacak bilgilendirirseniz sevinirim.Listede 9400 ci görünmüyor?
9600cıp ???? yazılım çıkacak mı
emeği geçenlere teşekkürler
sevgili volkan ustam çalısmaların ve emklerin için tessekkürler drem (orion) modül calısmalarını da bekliyoruz acaba herhangibir calısman olucakmı saygılar
sevgili ustatlarım gm serilerinde şu tps ve ab sat paketlerinle oldugu gibi ***view ve mct gibi paketleride au yazılımlar bulsak daha iyi olmazmı????
her kez tutturmus bir paylasım diye hersey au olsa yada gm serilerinede bir soft cam seklinde bir yazılım gelisse daha iyi olmazmı?
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri