Havalar yeniden ýsýnýyor
2 ila 4 derece azalacak olan hava sýcaklýðý, hafta ortasýndan itibaren tekrar artacak. Cuma günü yurdumuz yeni bir yaðýþlý havanýn etkisi altýna girecek. iþte 5 günlük haritalý rapor:![]()
Meteorolojik verilere göre, yaðýþlarýn bugün (salý) Marmara'nýn doðusu, Karadeniz, Ýç Anadolu'nun kuzeydoðusu, doðu Akdeniz kýyýlarý ile Doðu Anadolu'nun kuzey ve doðu kesimlerinde görüleceði, yurdun iç ve batý kesimlerinin parçalý ve az bulutlu geçeceði tahmin ediliyor.
Orta ve doðu Karadeniz, doðu Akdeniz, Doðu ve Güney Doðu Anadolu bölgeleri ile Sivas ve Yozgat çevrelerinin yarýn (çarþamba) yaðýþlý, iç ve batý bölgelerimizin az bulutlu geçmesi bekleniyor. Yaðýþlarýn genellikle yaðmur, bugün ve yarýn Doðu Karadeniz'in iç kesimleri, Doðu Anadolu'nun kuzeyi ile Sivas ve Yozgat çevrelerinde karla karýþýk yaðmur ve kar þeklinde olacaðý tahmin ediliyor.
Hava sýcaklýðýnýn bugün yaðýþla birlikte yurdun kuzey ve iç bölgelerinde 2 ila 4 derece azalmasý, ancak hafta ortasýndan itibaren tekrar artarak mevsim normallerinde seyretmesi bekleniyor.
Devlet Meteoroloji Ýþleri'nden alýnan bilgiye göre cuma günü yurda batýdan yeni bir yaðýþlý bir hava gelmesi tahmin ediliyor. Yaðýþlý havanýn hafta sonuna doðru tüm yurtta kendisini hissettirmesi bekleniyor.
5 GÜNLÜK HARÝTALI HAVA RAPORU
![]()


Teþekkur:
Beðeni: 






Alýntý

Yer imleri