REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Bayrağımıza hakaret

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon8 Bayrağımıza hakaret

Türk bayrağını paspas yaptı!

Hollanda'da bir işadamı, ürettiği paspasların üzerine Türk bayrağını bastı. Türk bayrağı basılı paspaslar tepki çekti.

Hollanda'nın Amersfoort şehri yakınınlarında da bulunan bir işadamı ürettiği paspaslara Türk bayrağını basarak piyasaya sundu. Türk bayrağının renkleri olan kırmızı ve beyaz renkler ile bezeli, üzerlerinde ayyıldız bulunan paspaslar Hollanda'da yaşayan Türk göçmenlerin büyük tepkisine neden oldu.

Artık şunu anlamalıyız AB'den bize dost olmaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

köpek ısıramayınca bol bol havlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Hollanda'da bir işadamı, ürettiği paspasların üzerine Türk bayrağını bastı. Türk bayrağı basılı paspaslar tepki çekti.

Hollanda'nın Amersfoort şehri yakınınlarında da bulunan bir işadamı ürettiği paspaslara Türk bayrağını basarak piyasaya sundu. Türk bayrağının renkleri olan kırmızı ve beyaz renkler ile bezeli, üzerlerinde ayyıldız bulunan paspaslar Hollanda'da yaşayan Türk göçmenlerin büyük tepkisine neden oldu.

aynen katılıyorum ve girme cabamızı anlamsız buluyorum,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende yani girsek nolur girmesek nolur?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla bu AB nin bize faydasından çok zararı olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muzo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla bu AB nin bize faydasından çok zararı olacak

evet aynen katılıyorum daha girmeden bu kadar sorunoluyorsa girence neler olur malumm_?

7. 27-03-2007, 20:57

Sebep
    üslubunuza dikkat ediniz...bu tür kelimeler forumumuza ve genel ahlaka uygun değildir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

arkadaşım bilgilendirmen için teşekkürler.bu şerefsizlerin ne olduğunu bilenler biliyor bilmeyenlerde bu şekilde bilecek ,öğrenecek,gözü açılacak.masal devri bitti, VATANIMIZA,DİLİMİZE(hoş erovision a ingilizce katılıyoruz?)DİNİMİZE,MİLLETİMİZE,BAYRAĞIMIZA...bu saygısızlık ve hakaretler.EY TÜRK TİTRE VE KENDİNE DÖN. saygılar notsaygısızlık olarak algılama ama avatarına bir göz at istersen)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bi osmanlı tokadı daha lazım herhalde onlarki böyle yapıyorlar bir yerleri kaşınıyo yine bunların

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anladım kardeşim.Ben o'nu Beşiktaşlı olduğum için koydum.Başkaca bir anlamı yok.Eğer rahatsız ettiyse değiştiririm.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saygılar arkadaşım.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri