Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Bayraðýmýza hakaret

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon8 Bayraðýmýza hakaret

Türk bayraðýný paspas yaptý!

Hollanda'da bir iþadamý, ürettiði paspaslarýn üzerine Türk bayraðýný bastý. Türk bayraðý basýlý paspaslar tepki çekti.

Hollanda'nýn Amersfoort þehri yakýnýnlarýnda da bulunan bir iþadamý ürettiði paspaslara Türk bayraðýný basarak piyasaya sundu. Türk bayraðýnýn renkleri olan kýrmýzý ve beyaz renkler ile bezeli, üzerlerinde ayyýldýz bulunan paspaslar Hollanda'da yaþayan Türk göçmenlerin büyük tepkisine neden oldu.

Artýk þunu anlamalýyýz AB'den bize dost olmaz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

köpek ısıramayınca bol bol havlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kucer06 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Hollanda'da bir iþadamý, ürettiði paspaslarýn üzerine Türk bayraðýný bastý. Türk bayraðý basýlý paspaslar tepki çekti.

Hollanda'nýn Amersfoort þehri yakýnýnlarýnda da bulunan bir iþadamý ürettiði paspaslara Türk bayraðýný basarak piyasaya sundu. Türk bayraðýnýn renkleri olan kýrmýzý ve beyaz renkler ile bezeli, üzerlerinde ayyýldýz bulunan paspaslar Hollanda'da yaþayan Türk göçmenlerin büyük tepkisine neden oldu.

aynen katýlýyorum ve girme cabamýzý anlamsýz buluyorum,

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende yani girsek nolur girmesek nolur?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla bu AB nin bize faydasından çok zararı olacak

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý muzo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    valla bu AB nin bize faydasýndan çok zararý olacak

evet aynen katýlýyorum daha girmeden bu kadar sorunoluyorsa girence neler olur malumm_?

7. 27-03-2007, 21:57

Sebep
    üslubunuza dikkat ediniz...bu tür kelimeler forumumuza ve genel ahlaka uygun deðildir...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kucer06 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

arkadaþým bilgilendirmen için teþekkürler.bu þerefsizlerin ne olduðunu bilenler biliyor bilmeyenlerde bu þekilde bilecek ,öðrenecek,gözü açýlacak.masal devri bitti, VATANIMIZA,DÝLÝMÝZE(hoþ erovision a ingilizce katýlýyoruz?)DÝNÝMÝZE,MÝLLETÝMÝZE,BAYRAÐIMIZA...bu saygýsýzlýk ve hakaretler.EY TÜRK TÝTRE VE KENDÝNE DÖN. saygýlar notsaygýsýzlýk olarak algýlama ama avatarýna bir göz at istersen)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bi osmanlı tokadı daha lazım herhalde onlarki böyle yapıyorlar bir yerleri kaşınıyo yine bunların

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Anladım kardeşim.Ben o'nu Beşiktaşlı olduğum için koydum.Başkaca bir anlamı yok.Eğer rahatsız ettiyse değiştiririm.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

saygýlar arkadaþým.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri