*** resetleme load defult yapmakmı yoksa sistemi tamamen resetlemekmi acaba
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
*** resetleme load defult yapmakmı yoksa sistemi tamamen resetlemekmi acaba
sadece *** resetle cihazı tamamen kapat aç tekrar ushuada bekle
*** yapıyorum ma 2-3 dakika sonra geliyor ama 30 saniye sonra gidiyor
Arkadaþlar ben evdeyim þuan bende yumatu-mx var tps yi izliyorum sorunsuz, bilginize, sunny olmadýðý için bir þey diyemiyorum...
*** resetlemek ıcın yapmanız gerekenler sunlar sar mavı yesıl menu ve sarı tusa basın *** defult yapacaktır cıhazı kapayıp acın bıde uyle deneyın
bende bir problem yok sunny
şu an 16.C0.A1 denedim çalışıyor. belki takılmalar uzunca olabilir. heralde yeni yazılmm gerekebilir. yeni yazılım çıkarsa veririz arkadaşlar.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.
12 01 a5 şu anda sorunsuz izliyorum.sadece kanal değiştirince her seferinde usuha da biraz bekliyorum,20 saniye kadar
ya orjınal abo deyılız zaten takılmalar olacaktır yanı okadarda hata olur artık arkadaslar sorun falan yok 12.01a5 te ızlıyorum suan sorun yoook
sevgili arkadaslar siteye yeni girdim bakýyorum tps çöktü diyorsunuz ama ben tpscinamada iki film seyrettim hiç sorun yok 12 01 a5 saygýlarýmla
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri