Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: CS-100X Programlarý ve Kullanýmý

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart CS-100X Programlarý ve Kullanýmý

--------------------------------------------------------------------------------

Aþaðýdaki ekte cihaza ait loaderý ve kullaným kitapçýðýný bulabilirsiniz. Makinadan makinaya yükleme yapmak

için ise cross rs232 takýlarak önce master makina çýlarak stanby a alýnacak sonra 2. makina açýlacaktýr.

Master ýn önünda yanýp sönen bir H harfi görüldüðünde ise istenilen neyse aktarýlabilir.Tavsiye 444 kullanýlmasýdýr.

111--->SW
    222--->Kanal Liste
    333--->SW+Kanal Liste
    444--->Tüm bilgiler

Bu sayede bütün bilgileriniz 2. makinaya kopyalanýr.

Ayrýca emu ve gizli menü kýsa yol yuþlarýda aþaðýdadýr.

Emu açmak için Sleep +000
    Gizli Menü için ise Sleep +111

Kurulum altýnda Uydu ile güncelleme kýsmý ile istenildiði zaman yeni sw , tp veya komple hazýr kanal bilgisi alýnabilir.

Cihaz Ayarlarý altýnda Çýkýþ Ayarlarý en alt satýrýndaki bekleme modu ile bu iþlemleri otomatik yaptýrabilirsiniz.

Bu sayede makina standby moduna geçtiðinde otomatik olarak güncellenecektir.

Bazý arkadaþlarýn stand by da devamlý çalýþmasý ve ýsýnma ve bu yüzden donma demeleri sebebi ile (ki hala deðil)

bu sistem opsiyonel olarak sunulmaktadýr. Elektronik posta ile bütün güncelleme bilgileri haber olarak gönderilir.

Makina için PC den yazýlým atýlmak istenirse Güncelleme PC modunda býrakýlmalýdýr. Yoksa yükleme yapýlamaz.

Meraklýlar ve devamlý bir þeyler bulduðunu zanneden arkadaþlar için güncelleme harici emu istekleri için ise

softcam gönderilebilmesi saðlanmýþtýr. Bu sayede kimse bir þey beklemek zorunda da kalmayacaktýr.

Not: Bu yazý devamlý olarak editlenecekdir. Bu nedenle baþý ucu kitabý olarak kullanýlmalýdýr.
    Attached Files Upgrade.zip (147.5 KB, 33 views)
    Redline Kitap.pdf (641.0 KB, 93 views)

ARGE Redline dan alýntýdýr.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Mevcut kanal listenizi upgrade içinde bulacaðýnýz program ile yedek alabilirsiniz. Bu sayede kendinize

özgü kanal listeniz hep bir dosya olarak pc nizde kalacaktýr. Yapmanýz gereken cihazý stanby a almak ve

upload program and config i seçerek start düðmesine basmak. En son yazýlým ile 0 tuþuna basýldýðýnda

ekran görüntü ayarlarýna direkt ulaþabilirsiniz. Ayrýca F2 tuþu ile de spektrum analizöre ulaþabilirsiniz.

Bu özellikle çanak montajý yapan arkadaþlarýn iþlerini çok kolaylaþtýracak bir eklenti.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tskler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Teþekkürler Zalim Felek

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tşkler bu cihazdan almayı düşünüyorum butun amu ile acılan kanallar su and uydudan guncelleme ile açıkmı? cryptoworks u destekliyormu ve biss i?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bide bu cihazı alacaktım arkadasa sordum donma yaptıgını ve cihazın cok ısındıgını söyledi acaba bu problemler giderildimi?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý umut55 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bide bu cihazý alacaktým arkadasa sordum donma yaptýgýný ve cihazýn cok ýsýndýgýný söyledi acaba bu problemler giderildimi?
    Hayýr bu tur problemler giderilmez. nedeni ise yazýlým olaylarý ile tekniksel iþler farklýdýr.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý umut55 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bide bu cihazý alacaktým arkadasa sordum donma yaptýgýný ve cihazýn cok ýsýndýgýný söyledi acaba bu problemler giderildimi?
    kullanýcý olarak þunu söyleyebilirim donma problemi tamamen favari kanal düzenlemeleri ve þifre çözümü ile alakalý. favori kanal kullanmayanlar bu preoblemle karþýlaþmýyor.

ýsýnmaya gelince,
    ýsýnmanýn cihaza herhengi bir olumsuz etkjisi yok, haricen fan taktým denedim cihaz buz gibi oldu herhangi bir deðiþiklik olmadý. çok sýcak günlerde kapalý tv sehpasý içinde günlerce çalýþtý herhangi bir olumsuzluk olmadý.

Biss yayýnlarý desteklemiyor. denemedim ama oposa yüklenecek biss keyleri ile seyredilebilir.redline düþünüyorsanýz cs100x modeli incelemnizi öneririm.
    selamlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

redline cs 100x aldım cok guzel bir cihaz bissleri desteklediğini söylediler)) daha kontrol etmedim bizzleri.bisss *** menusunde keyler mevcut..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri