REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
19 sonuçtan 11 ile 19 arası

Konu: bebekleri yiyorlar(allah kahretsin biri dur demeli)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kanarya71 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hocam sana yuh diyorum başka da bir şey demiyorum. bu gördüğünüz resimdeki insanlar bilim adamı. bir bebek cesedi üzerinde otopsi yapıyorlar. nerden çıkarttın bebek yeme olayını anlamadım. insanların böyle duyguları ile oynaana gerek yok. ayrıca ne bulduysa yer olayı çinlilere ve flipinlilere mahsus bir şeydi ama onlar bile bu kadar insanlık dışı olamaz. bu senin yazdıgın şey ancak satanist toplantılarında olurki, resimdeki insanların böyl bir durum ile uzaktan yakından ilgiler yok. ayrıca bu resim ve yazıyı printedip inglizceye çevirdikten sonra japon elçiliğine gndereceğim. bakalım sein bu yazına ne cevap verecekler. ama seni sırf topic olsun diye böyle bir iğrençlik yaptıgın içinde ayrıca kınıyorm
    arkadaşım yediklerine dair resim vardı ama ruhsal sakınca yönünden ben kaldırdım.
    Konu Volkan tarafından (28-03-2007 Saat 00:58 ) değiştirilmiştir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kanarya71 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hocam sana yuh diyorum başka da bir şey demiyorum. bu gördüğünüz resimdeki insanlar bilim adamı. bir bebek cesedi üzerinde otopsi yapıyorlar. nerden çıkarttın bebek yeme olayını anlamadım. insanların böyle duyguları ile oynaana gerek yok. ayrıca ne bulduysa yer olayı çinlilere ve flipinlilere mahsus bir şeydi ama onlar bile bu kadar insanlık dışı olamaz. bu senin yazdıgın şey ancak satanist toplantılarında olurki, resimdeki insanların böyl bir durum ile uzaktan yakından ilgiler yok. ayrıca bu resim ve yazıyı printedip inglizceye çevirdikten sonra japon elçiliğine gndereceğim. bakalım sein bu yazına ne cevap verecekler. ama seni sırf topic olsun diye böyle bir iğrençlik yaptıgın içinde ayrıca kınıyorm
    bu resimleri bn yapmadım.altına alıntıdır die yazdım.resimlerin dewamı da wardı.sadece görünce gerçekten şaşırdım ve paylaşmak istedim.gerçek olup olmadığını da bilemem ama gerçek olma ihtimalide war gibi bana göre.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım yediklerine dair resim vardı ama ruhsal sakınca yönünden ben kaldırdım.
    ya ustam niye kaldırdın yaa merak ettim nasıl birşey.gerçekten yerken resimleri varmı.eğer öyle ise neden kaldırdın.bi görseydim şimdi ben inanmam yoksa bu konuya eğer resimleri geri koyma şansın varsa lütfen koy.herkesin bu olayı görmesi lazım eğer gerçekten doğru ise japonlar nasıl bir insanmış öğreniriz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ya kardeş burada tek bir resim var. Ordakiler bebek yemiyorlar, otopsi yapıyor olmasınlar. Çünkü ben japonların yamyam olduğunu hiç duymadım....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tüm dünyadaki insanların düzeni kopmuş yazıklar olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam daha önce duymuştum bunu, yanlız sadece beyinlerini yediklerini biliyorum,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar yazıları iyi okuyun volkan kardeşimiz vardı benkaldırdım diyor dikat ettiyseniz daha önceki yıllarda ölen insanların etlerini lokantalarda insanlara yedirdiler bunuda gözden kaçırmıyalım bunu yapanlar insan olamaz medeniyim diye geçinenlerrin durumu buysa sonu neolur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı banshee8831 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya ustam niye kaldırdın yaa merak ettim nasıl birşey.gerçekten yerken resimleri varmı.eğer öyle ise neden kaldırdın.bi görseydim şimdi ben inanmam yoksa bu konuya eğer resimleri geri koyma şansın varsa lütfen koy.herkesin bu olayı görmesi lazım eğer gerçekten doğru ise japonlar nasıl bir insanmış öğreniriz
    inaniıp inanmamak sana kalmış. ben boş mesaj yazmam. bu foruma heryaştan insan giriyor. oresimleri burda yayınlıyamam. diyelimki evde bilgisayarın açık 11 veya 12 yaşındaki senin çocuğun bu vahşeti görse onun psikolojisi ne olur. biz burda kimsenin sağlığı ile oyanmıyoruz. fazla zorlamayın bence.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu polemiğe dönüşmemesi için...

Konu Kapanmıştır...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri