Konu Volkan tarafından (28-03-2007 Saat 00:58 ) değiştirilmiştir.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
bu resimleri bn yapmadım.altına alıntıdır die yazdım.resimlerin dewamı da wardı.sadece görünce gerçekten şaşırdım ve paylaşmak istedim.gerçek olup olmadığını da bilemem ama gerçek olma ihtimalide war gibi bana göre.
ya ustam niye kaldırdın yaa merak ettim nasıl birşey.gerçekten yerken resimleri varmı.eğer öyle ise neden kaldırdın.bi görseydimşimdi ben inanmam yoksa bu konuya
eğer resimleri geri koyma şansın varsa lütfen koy.herkesin bu olayı görmesi lazım eğer gerçekten doğru ise japonlar nasıl bir insanmış öğreniriz
![]()
Ya kardeş burada tek bir resim var. Ordakiler bebek yemiyorlar, otopsi yapıyor olmasınlar. Çünkü ben japonların yamyam olduğunu hiç duymadım....
tüm dünyadaki insanların düzeni kopmuş yazıklar olsun
selam daha önce duymuştum bunu, yanlız sadece beyinlerini yediklerini biliyorum,
arkadaşlar yazıları iyi okuyun volkan kardeşimiz vardı benkaldırdım diyor dikat ettiyseniz daha önceki yıllarda ölen insanların etlerini lokantalarda insanlara yedirdiler bunuda gözden kaçırmıyalım bunu yapanlar insan olamaz medeniyim diye geçinenlerrin durumu buysa sonu neolur.
inaniıp inanmamak sana kalmış. ben boş mesaj yazmam. bu foruma heryaştan insan giriyor. oresimleri burda yayınlıyamam. diyelimki evde bilgisayarın açık 11 veya 12 yaşındaki senin çocuğun bu vahşeti görse onun psikolojisi ne olur. biz burda kimsenin sağlığı ile oyanmıyoruz. fazla zorlamayın bence.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Konu polemiğe dönüşmemesi için...
Konu Kapanmıştır...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri