REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: INPAX X-5100 kullanan veya satan varmı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart INPAX X-5100 kullanan veya satan varmı

arkadaşlar bu cihazdan kullanan yada satan arkadaşımız varmı bu cihaz linux tabanlı ve dream box 500 S klonu yani aynısı. yalnız dream box 500 S den geri kalır bir özelliği varmı yani dez avantajı. kullanan arkadşlar veya satan arkadaşlar bilgi verirlerse iyi olur. çünkü bu cihazı alamayı düşünüyorum. bildiğniz gibi dream box ın orjinali biraz pahalı. aynı işi görüyorsa neden bu olmasın.

Özelllikler

Digital Linux Set Top Box
    Ethernet Communication Port
    Linux Isletim Sistemi
    Yerlesik INPAX Compact Crypt Modul
    Limitsiz Tv,Radio Kanali
    Optik Cikis
    250 MHz Ibm Mikro İşlemci
    32 MByte Ram
    100 Mbit Full Duplex Ethernet

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bırebır kılonu bu cıhaz korede yapılmıs komadanda sadce bıraz deyısım var baska bır deyısım yok dostum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yakupowersky Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet bırebır kılonu bu cıhaz korede yapılmıs komadanda sadce bıraz deyısım var baska bır deyısım yok dostum
    peki mesela ben buna dream 500 S yüklenilenlerin hepsini yükleyebilirmiyim. yani alınca dreamda yapılan herşeyi yapabilirmiyim. Mesela dream dragon var bu dream 500 S aynısı herşey yapılabilio.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet herseyı yukleyebılırsın dostum drambox 500s ye ne yuklenıyorsa aynısını bu cıhaza yukleyebılırsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yanlıs hatırlamıyorsam bır fırma daha bu cıhazdan cıkardı kumanda aynısı oldugu ıcın cıhazın reklamını yapamadılar ıkıncı partıde galıba duzeltıler o sorunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yakupowersky Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yanlıs hatırlamıyorsam bır fırma daha bu cıhazdan cıkardı kumanda aynısı oldugu ıcın cıhazın reklamını yapamadılar ıkıncı partıde galıba duzeltıler o sorunu
    dediğim gibi o marka dream dragon çünkü kumandaası herşeyi aynı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bı fırma daha vardı onlar daha once cıkardılar fuarda vardı ama reklam yapamadılşar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bı fırma daha vardı onlar daha once cıkardılar fuarda vardı ama reklam yapamadılşar

ya aslında dream orjinal almak lazım ama onunda fiyatı çok yüksek dream dradon aynısı sayılır herşeyi yapabilion ondan daha az fiyaı ınpax dahda aşağı keşke dream fiyatını aşağı çeksede orjinal dream alsak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende almayı düşünüyorum bir yerde 145 dolar sıfır fiyatı var Dream ile aynı özellikleri varsa almaya değer gibi yapılan bütün yorumlarda olumlu makina için forumumuzda kullanan arkadaşlar varsa yorum yaparsa iyi olur saygılar,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım 6 aydır kullanıyorum..problem yok...takılma yok ...kilitlenme yok..harika bir cihaz....yalnız bilgisayar gibi olduğu için tuşlar arasını iyi kavramak gerekiyor ..aynı tuşun birden fazla görevi var..karışık gibi geldi ilk başta..sonra alıştım....dost tavsiyesidir....dream yazılımı kullanılıyor...saygılarımla

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri