makina cillop gibi alan memnun kalır saygılar
DİGİTAL PROFESÖR:puah:
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
bende kullanıyorum bu cihazı 3 gun oldu bana geleli ben ancak alıştım ve gayette güzel bi cihaz dreamboxun alttabanı olan bi cihaz dreamboxtan farklı bi özelliği yok fiyatlarıda uygun
145 dolara cok uygun bir fiyat aslında
bencede baya uydundur özellikleride kaydadeyer fiyata göre
ÖZELLİKLER
250 MHz IBM PowerPC Processor (350 Mips)
Linux işletim sistemi
1 x Smartcard-Okuyucu
MPEG2 Hardware decoding (full DVB uyumu)
100 MBit full duplex Ethernet Interface
2 adet LED Gösterge
V.24/RS232 Interface
Sınırsız Tv/Radyo Kanal Listesi oluşturabilme
1 sn altında kanal değişim hızı (FTA kanallarda)
Full otomatik servis tarama (network)
Doğrudan PAKET Liste desteği
EPG (electronic program guide)
DiseqC Motor yada Switch desteği
Arayüz desteği ile onlarca farklı dil
1 x Scart-interfaces (yazılım desteği ile tam kontrol)
arkadaşım şu ana kadar kiltilenme yaşamadım....tıpkı bilgisayarın küçülmüş hali ..karışık bir sistemi var gibi ...alışınca rahatlatıyor ...halen kullanmadığım bayağı özellik var ..zamanım olmadığımdan çok karıştırmıyorum...bu işten iyi anlayan bir arkadaşım tavsiye etmişti...küçük ve smart card yuvası olan ısınma fazla olmayan bir cihaz .....arkadaşım iyi olmayan bir cihazı almazdı bana ...kendiside uzun zamandır dream 500 kullanıyor çünkü....yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri