REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
33 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: INPAX X-5100 kullanan veya satan varmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pentium Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım 6 aydır kullanıyorum..problem yok...takılma yok ...kilitlenme yok..harika bir cihaz....yalnız bilgisayar gibi olduğu için tuşlar arasını iyi kavramak gerekiyor ..aynı tuşun birden fazla görevi var..karışık gibi geldi ilk başta..sonra alıştım....dost tavsiyesidir....dream yazılımı kullanılıyor...saygılarımla
    sağol arkadaşım alınca artık kullanma konusunda bilgi paylaşımı yaparız :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ruzgarm Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bende almayı düşünüyorum bir yerde 145 dolar sıfır fiyatı var Dream ile aynı özellikleri varsa almaya değer gibi yapılan bütün yorumlarda olumlu makina için forumumuzda kullanan arkadaşlar varsa yorum yaparsa iyi olur saygılar,
    145 dolara satan yerın adresını verırsenız bende ordan alayım cunku ben 180 dolara alıyorum ve 5 kısıye sattım 145 dolarsa adresını verırımısınız?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

makina cillop gibi alan memnun kalır saygılar
    DİGİTAL PROFESÖR:puah:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tostos59 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    makina cillop gibi alan memnun kalır saygılar
    cillop nedir..?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kuşcu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cillop nedir..?
    arkadaşımız güzel ve sağlam olduğunu belirtiyor.:45:

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende kullanıyorum bu cihazı 3 gun oldu bana geleli ben ancak alıştım ve gayette güzel bi cihaz dreamboxun alttabanı olan bi cihaz dreamboxtan farklı bi özelliği yok fiyatlarıda uygun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ruzgarm Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bende almayı düşünüyorum bir yerde 145 dolar sıfır fiyatı var Dream ile aynı özellikleri varsa almaya değer gibi yapılan bütün yorumlarda olumlu makina için forumumuzda kullanan arkadaşlar varsa yorum yaparsa iyi olur saygılar,

Bende Bu cihazı almayı düşünüyorum. 145 $ nerden aldığını söylersen bende ordan alayım. İzmir de oturuyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

145 dolara cok uygun bir fiyat aslında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede baya uydundur özellikleride kaydadeyer fiyata göre

ÖZELLİKLER
    250 MHz IBM PowerPC Processor (350 Mips)
    Linux işletim sistemi
    1 x Smartcard-Okuyucu
    MPEG2 Hardware decoding (full DVB uyumu)
    100 MBit full duplex Ethernet Interface
    2 adet LED Gösterge
    V.24/RS232 Interface
    Sınırsız Tv/Radyo Kanal Listesi oluşturabilme
    1 sn altında kanal değişim hızı (FTA kanallarda)
    Full otomatik servis tarama (network)
    Doğrudan PAKET Liste desteği
    EPG (electronic program guide)
    DiseqC Motor yada Switch desteği
    Arayüz desteği ile onlarca farklı dil
    1 x Scart-interfaces (yazılım desteği ile tam kontrol)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sağol arkadaşım alınca artık kullanma konusunda bilgi paylaşımı yaparız :45:
    arkadaşım şu ana kadar kiltilenme yaşamadım....tıpkı bilgisayarın küçülmüş hali ..karışık bir sistemi var gibi ...alışınca rahatlatıyor ...halen kullanmadığım bayağı özellik var ..zamanım olmadığımdan çok karıştırmıyorum...bu işten iyi anlayan bir arkadaşım tavsiye etmişti...küçük ve smart card yuvası olan ısınma fazla olmayan bir cihaz .....arkadaşım iyi olmayan bir cihazı almazdı bana ...kendiside uzun zamandır dream 500 kullanıyor çünkü....yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri