Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
42 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Cabbarinin Yazılım Hikayesi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cabbari koş koş senin cihaza yeni yazılım çıkmış...:45:
    yalan söylüyorsun inanmam AB nin bizi uyeliğe almayacagına inanmadıgım kadar inanmam
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yalan söylüyorsun inanmam AB nin bizi uyeliğe almayacagına inanmadıgım kadar inanmam
    inan inan söyleyen bide TARANTİNO ustaysa gözün kapalı atla :45:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İnan sen inan...koreliler senin bu durumuna üzülmüşler...bunun için sana özel olarak yazılım yapmışlar...sen bu yazılımı yüklemeyle bütün forumu uğraştırma diyede en akıllı elemanlarından birini yolluyorlar...resimdeki çocuk o...nasılda akıllı ama...gözlere bak sen...ben bu işi şak diye çözerim der gibi bakıyor...

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İnan sen inan...koreliler senin bu durumuna üzülmüşler...bunun için sana özel olarak yazılım yapmışlar...sen bu yazılımı yüklemeyle bütün forumu uğraştırma diyede en akıllı elemanlarından birini yolluyorlar...resimdeki çocuk o...nasılda akıllı ama...gözlere bak sen...ben bu işi şak diye çözerim der gibi bakıyor...

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hehehe harbi bu muzo yaw
    küçüklük resmi gibi
    ama bundan iş çıkmaz bundan anca mekdanılds menüsü çıkar
    İşte Davet Linkin!!

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hee söylemeyi unuttum...günde 45 tane burger 23 şişe kolay içiyormuş...tabi yediği cipsleri salataları falan artık hesaba katmazsın...çocuk sana emanet...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hee söylemeyi unuttum...günde 45 tane burger 23 şişe kolay içiyormuş...tabi yediği cipsleri salataları falan artık hesaba katmazsın...çocuk sana emanet...
    bu çişini falan tutabiliyormu yapabiliyormu bunun aşısı falan varmı tarantino saldın oglanı üztüme manav hayri sayande zengin oldu ay sonu öttürecek beni
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu çişini falan tutabiliyormu yapabiliyormu bunun aşısı falan varmı tarantino saldın oglanı üztüme manav hayri sayande zengin oldu ay sonu öttürecek beni

sana bişi olmaz cabbari sen ona biraz mani oku yoksa halin harap

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ooo ayıp ettin tutmazmı hiç...sana bir şey olmaz...el kadar çocuğa bakamıyacakmısın...ne var canım çocuk papağan yemi kadar aazıcık yiyor...bu arada söylemeyi unuttum kolalar diet olacakmış...malum rejim yapıyor kerata...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cabbari senin bu yazılm hikayesi bence korede bitecek mısırdan sonrada kore maceran olacak gibi. bari gitte şu adamların tepesine bin yazılm yapsınlar.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cabbari senin bu yazılm hikayesi bence korede bitecek mısırdan sonrada kore maceran olacak gibi. bari gitte şu adamların tepesine bin yazılm yapsınlar.
    Yaw Mısıra gitti...getire getire kocaman piramit getirdi...resmini koyduğu sayfa bile 5 dakikada açılıyordu...Allahtan Koreliler görmedi onları...yoksa yollamazlar çocuğu...

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri