REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Aldatılmısım haberım yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aldatılmısım haberım yok

ERAYBALDAN İTİRAF
    Alıntı eraybal Nickli Üyeden Alıntı
    3 yıl cıktıgım,fedakarlıgın danıskasını yaptıgım,kısacası olde oleyım dersınız ıste ole..beraberken 30 yasında bırıne asık lup benı aldatmıs..ayrılalı 4 ay oldu..dun onu o o adamın kolunda gordum...ve bu kız benım sınıf arkadasım unıversıtede...napım vurayım mı ıkısını...bana bı aıl verın dostlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçliğine yazık

Birde üniversiteye gidiyorsun ,yani bende bu üniversitelileri akıllı sanırdım.Bak genç o şimdi onunla ise,onunda geleceği seninle aynı olacaktır bunu bil.Çünkü bu kız milleti aldatmaya bi başladımı gayrı iflah olmaz.Sen yat kalk dua et,en azından gelecekte boynuzda takabilirdin.Sen kafayımı yedin be bi kız için işim gücüm yok cezaevine girecem,gider bitane başka bulurum,bu sefer o çatlasın anasını satayım..
    Konu umsado tarafından (18-01-2006 Saat 22:12 ) değiştirilmiştir. Sebep: Bir kelime uygun değildi

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı okinava Nickli Üyeden Alıntı
    ERAYBALDAN İTİRAF

Okinava dostum eraybal dururken sen neden onun yerine itiraf ediyosun sanki burda kızdırma hamlesi var gibi :spying:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sizn bilmediginiz olaylar varda bizim database kaybettgimiz önemli konuları digerinden buraya populer olanları tasıyoruz oyüzden sevgilerle sende yonetimdesin serkan yılmazın actıgı konuya bak istersen

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı okinava Nickli Üyeden Alıntı
    sizn bilmediginiz olaylar varda bizim database kaybettgimiz önemli konuları digerinden buraya populer olanları tasıyoruz oyüzden sevgilerle sende yonetimdesin serkan yılmazın actıgı konuya bak istersen

Evet gözümden kaçtı şimdi okudum. Bende geldim hemen. Başlıyoruz. :computer:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence değmez boşver gitsin
    sevgiler........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bencede boşver gitsin senin emeklerine layık biri olsa sana bunu yapmazdı
    sevgiler saygılar:victory:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bak eraybal kardeşim sen delikanlı adamsın tamam ama üniversite öğrencisisin sana böyle vurmak filan yakışmaz.Gençliğini bir kız içinde harcamaya değmez.Daha gençsin önüne ne kızlar çıkacak.İnşallah gerçekten sevdiğin,anlaştığın,saygı duyduğun biriylede evlenip mutlu olacaksın.Aklını başına topla Allah seni doğru yoldan ayırmasın.
    YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri