ERAYBALDAN İTİRAFeraybal Nickli Üyeden Alıntı
ERAYBALDAN İTİRAFeraybal Nickli Üyeden Alıntı
Birde üniversiteye gidiyorsun ,yani bende bu üniversitelileri akıllı sanırdım.Bak genç o şimdi onunla ise,onunda geleceği seninle aynı olacaktır bunu bil.Çünkü bu kız milleti aldatmaya bi başladımı gayrı iflah olmaz.Sen yat kalk dua et,en azından gelecekte boynuzda takabilirdin.Sen kafayımı yedin be bi kız için işim gücüm yok cezaevine girecem,gider bitane başka bulurum,bu sefer o çatlasın anasını satayım..
Konu umsado tarafından (18-01-2006 Saat 22:12 ) değiştirilmiştir. Sebep: Bir kelime uygun değildi
okinava Nickli Üyeden Alıntı
Okinava dostum eraybal dururken sen neden onun yerine itiraf ediyosun sanki burda kızdırma hamlesi var gibi :spying:![]()
sizn bilmediginiz olaylar varda bizim database kaybettgimiz önemli konuları digerinden buraya populer olanları tasıyoruz oyüzden sevgilerle sende yonetimdesin serkan yılmazın actıgı konuya bak istersen
okinava Nickli Üyeden Alıntı
Evet gözümden kaçtı şimdi okudum. Bende geldim hemen. Başlıyoruz. :computer:
bence değmez boşver gitsin
sevgiler........
evet bencede boşver gitsin senin emeklerine layık biri olsa sana bunu yapmazdı
sevgiler saygılar:victory:
Bak eraybal kardeşim sen delikanlı adamsın tamam ama üniversite öğrencisisin sana böyle vurmak filan yakışmaz.Gençliğini bir kız içinde harcamaya değmez.Daha gençsin önüne ne kızlar çıkacak.İnşallah gerçekten sevdiğin,anlaştığın,saygı duyduğun biriylede evlenip mutlu olacaksın.Aklını başına topla Allah seni doğru yoldan ayırmasın.
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri