Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: Aldatýlmýsým haberým yok

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Aldatýlmýsým haberým yok

ERAYBALDAN ÝTÝRAF
    Alýntý eraybal Nickli Üyeden Alýntý
    3 yýl cýktýgým,fedakarlýgýn danýskasýný yaptýgým,kýsacasý olde oleyým dersýnýz ýste ole..beraberken 30 yasýnda býrýne asýk lup bený aldatmýs..ayrýlalý 4 ay oldu..dun onu o o adamýn kolunda gordum...ve bu kýz beným sýnýf arkadasým unýversýtede...napým vurayým mý ýkýsýný...bana bý aýl verýn dostlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

geçliðine yazýk

Birde üniversiteye gidiyorsun ,yani bende bu üniversitelileri akýllý sanýrdým.Bak genç o þimdi onunla ise,onunda geleceði seninle ayný olacaktýr bunu bil.Çünkü bu kýz milleti aldatmaya bi baþladýmý gayrý iflah olmaz.Sen yat kalk dua et,en azýndan gelecekte boynuzda takabilirdin.Sen kafayýmý yedin be bi kýz için iþim gücüm yok cezaevine girecem,gider bitane baþka bulurum,bu sefer o çatlasýn anasýný satayým..
    Konu umsado tarafýndan (18-01-2006 Saat 22:12 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: Bir kelime uygun deðildi

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý okinava Nickli Üyeden Alýntý
    ERAYBALDAN ÝTÝRAF

Okinava dostum eraybal dururken sen neden onun yerine itiraf ediyosun sanki burda kýzdýrma hamlesi var gibi :spying:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sizn bilmediginiz olaylar varda bizim database kaybettgimiz önemli konularý digerinden buraya populer olanlarý tasýyoruz oyüzden sevgilerle sende yonetimdesin serkan yýlmazýn actýgý konuya bak istersen

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý okinava Nickli Üyeden Alýntý
    sizn bilmediginiz olaylar varda bizim database kaybettgimiz önemli konularý digerinden buraya populer olanlarý tasýyoruz oyüzden sevgilerle sende yonetimdesin serkan yýlmazýn actýgý konuya bak istersen

Evet gözümden kaçtý þimdi okudum. Bende geldim hemen. Baþlýyoruz. :computer:

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence deðmez boþver gitsin
    sevgiler........

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet bencede boþver gitsin senin emeklerine layýk biri olsa sana bunu yapmazdý
    sevgiler saygýlar:victory:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bak eraybal kardeþim sen delikanlý adamsýn tamam ama üniversite öðrencisisin sana böyle vurmak filan yakýþmaz.Gençliðini bir kýz içinde harcamaya deðmez.Daha gençsin önüne ne kýzlar çýkacak.Ýnþallah gerçekten sevdiðin,anlaþtýðýn,saygý duyduðun biriylede evlenip mutlu olacaksýn.Aklýný baþýna topla Allah seni doðru yoldan ayýrmasýn.
    YA OLDUÐUN GÝBÝ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜÐÜN GÝBÝ OL

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri