ERAYBALDAN ÝTÝRAFeraybal Nickli Üyeden Alýntý
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
ERAYBALDAN ÝTÝRAFeraybal Nickli Üyeden Alýntý
Birde üniversiteye gidiyorsun ,yani bende bu üniversitelileri akýllý sanýrdým.Bak genç o þimdi onunla ise,onunda geleceði seninle ayný olacaktýr bunu bil.Çünkü bu kýz milleti aldatmaya bi baþladýmý gayrý iflah olmaz.Sen yat kalk dua et,en azýndan gelecekte boynuzda takabilirdin.Sen kafayýmý yedin be bi kýz için iþim gücüm yok cezaevine girecem,gider bitane baþka bulurum,bu sefer o çatlasýn anasýný satayým..
Konu umsado tarafýndan (18-01-2006 Saat 22:12 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: Bir kelime uygun deðildi
okinava Nickli Üyeden Alýntý
Okinava dostum eraybal dururken sen neden onun yerine itiraf ediyosun sanki burda kýzdýrma hamlesi var gibi :spying:![]()
sizn bilmediginiz olaylar varda bizim database kaybettgimiz önemli konularý digerinden buraya populer olanlarý tasýyoruz oyüzden sevgilerle sende yonetimdesin serkan yýlmazýn actýgý konuya bak istersen
okinava Nickli Üyeden Alýntý
Evet gözümden kaçtý þimdi okudum. Bende geldim hemen. Baþlýyoruz. :computer:
bence deðmez boþver gitsin
sevgiler........
evet bencede boþver gitsin senin emeklerine layýk biri olsa sana bunu yapmazdý
sevgiler saygýlar:victory:
Bak eraybal kardeþim sen delikanlý adamsýn tamam ama üniversite öðrencisisin sana böyle vurmak filan yakýþmaz.Gençliðini bir kýz içinde harcamaya deðmez.Daha gençsin önüne ne kýzlar çýkacak.Ýnþallah gerçekten sevdiðin,anlaþtýðýn,saygý duyduðun biriylede evlenip mutlu olacaksýn.Aklýný baþýna topla Allah seni doðru yoldan ayýrmasýn.
YA OLDUÐUN GÝBÝ GÖRÜN
YADA GÖRÜNDÜÐÜN GÝBÝ OL
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri