hadi arkadaşlar hep iyileri olacak değilya bu günkü milli takımın en kötü futbolcularını secelim bence en kötüsü emre belezoğlu :46: kaybettiği toplar attığı şutlar beni deli etti şizce kim

Teşekkur: 0
hadi arkadaşlar hep iyileri olacak değilya bu günkü milli takımın en kötü futbolcularını secelim bence en kötüsü emre belezoğlu :46: kaybettiği toplar attığı şutlar beni deli etti şizce kim
Arkadaşlar kimse bana kızmasın, milli takımın ve türkiyenin en kötü oyuncusu hatta kalecisi, volkandır....
Emre ve diğer 10 tane futbolcu hepsi iyi bence, bir tek arıza volkanda...
kusura bakma milli takımımız seyircisiz mücadele edio ve şu an durum 2-2 hiç bir oyuncumuz kötü değil yenilselerde hepside ellerinden geerekeni yapmıştır. bizim futbolcularımız kalitesi tartışılmaz.
bu konu kapanmıştır. yensekte yenilsekte ayyıldız.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)