Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
28 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Telsİm Tarİh Oluyor!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yabancı sermayeye hayır.her şeyi yabancılar alıyor milletçe bu tip değişimlere asla sıcak bakmamalıyız.asla vodafone ısmıne sevınmıyorum aksıne tiksiniyorum.Türkiyemizin kurum kuruluşlarını vere vere elde bişey kalmayacak...buna birileri dur demeli...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eraybal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yabancı sermayeye hayır.her şeyi yabancılar alıyor milletçe bu tip değişimlere asla sıcak bakmamalıyız.asla vodafone ısmıne sevınmıyorum aksıne tiksiniyorum.Türkiyemizin kurum kuruluşlarını vere vere elde bişey kalmayacak...buna birileri dur demeli...
    Çok haklısın eraybal elimizde birşey kalmadı zaten turk telekom bile yabancılarda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Çok haklısın eraybal elimizde birşey kalmadı zaten turk telekom bile yabancılarda
    iyide elimizde iletişim olarak hiç bir şey kalmadı hepside yabancıların elinde türktelekomun bile sadece adında türk kelimesi var o kadar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri