REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/30 İlkİlk 1234567891011121328 ... SonSon
300 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Kurtlar Vadisi Akşamında Buluşalım #1

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şuan yeni haber aldım kurtlar vadisi nisan ayında başlıyormuş emin olun çok sevindim inşallah arkası gelir tabii kurtların kendi kanunlarıyla pkk ya boyun eğmeden türkiyemiz vatanımız ve halkımız için hayırlı olması dileklerimle kurtlar vadisinide bayya özlemiştik

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynen katılıyorum arkadaşa yumuşatılacakya o dizi ne reyting yapabilir nede harcadığı parayı kurtarabilir zor gibime geliyor
    ama belli olmaz bakarsınki bölümler ilerledikçe dizinin şeklide değişir umarım böyle olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadaşlar herkeze hayırlı olsun ama bakalım ne oyunlar oynanmıştır bu dizinin üstünde eski güzelliğiyle gelecekmi sevmeyenler çatlasın ne mutlu türküm diyene

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hadi gözünüz aydın arkadaşlar bize yine bomboş perşembe geceleri kaldı tamda draglık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cok uzuldum,hadimlanmis haliyle hic ise yaramaz.yaziklar olsun izlemeyi dusunmuyorum.kurtlar vadisi teror bulumlerinin cekilmesini arzu ediyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selamun aleykum evet arkadaslar baltalanarak ızletılecek dızının ne anlamı kalır orası merak konusu bakalım baslasın hep beraber goecez...! (yaradana emanetsınız)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu habere çok sevindim. Nisan da başlıyormuş, başlayınca göreceğiz kısıtlamaları ama yine de kurtlar vadisinde kısıtlama olmaz diye düşünüyorum.
    İnşallah hayırlısı olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kurtlar vadisi hayranlarına hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beylerrr desenize vadi ısınmaya başladı.şu dizi bi ekrana gelsede izlesek yaw ama inş bekledimiz gibi olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yine kurtlar vadide dolaşıcak desenize sevindirici bir haber

Sayfa 3/30 İlkİlk 1234567891011121328 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri