Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/30 İlkİlk 1234567891011121314151617 ... SonSon
300 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Kurtlar Vadisi Akşamında Buluşalım #1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sorma be üstat. hemde tam yerinde. gıcık bunlar yaw insan bari o bölümüde gösterir dimi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence eski tadı yok
    hala ajanlarla şunlarla bunlarla dizi çekmeye çalışıyorlar polat tek kurtarıcı gibi oldu bence makası yedi artık zor reiting toplar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kurtlar Vadisi eski günlerini mumla arıyor

Diziler liginde ise Kurtlar Vadisi Pusu’nun geri dönmesinin heyecanı yaşanıyor. Ancak ekranın reyting rekortmeni dizisi, eski günlerini de mumla arıyor. Üstelik ellerinden geleni de yapmışlardı. RTÜK darbesi yedikten sonra, dizinin şiddet dozunu bariz şekilde azaltmışlardı. Hatta bu hafta yayınlanan bölümü sadece tek bir yaralamayla (o da bıçakla) kapatmışlardı. Oysa bir zamanlar Kurtlar Vadisi’nin tek bölümünde bile onlarca kişi öldürülüyordu. Kimisi kurşunla, kimisi bombalarla, kimisi akla hayale gelmeyecek tuzaklarla hayata veda ediyordu. Takipçileri hatırlayacaktır; dizi bittiğinde toplam ölü sayısı iki binleri geçiyordu. Fakat görünen o ki, kurşun artık reyting getirmiyor. Baştan beri kimi zaman ağır silahların da kullanıldığı bir muharebe şeklinde devam eden Sağır Oda, ilk onun içine hiç giremiyor.

İşte rakamlar ortada. Aşkın dizisi Binbir Gece, Vadi’yi neredeyse ikiye katlıyor. Töre dizisi Sıla, her iki reyting grubunda birden Kurtlar’a fark atıyor. Acı Hayat, Yaprak Dökümü, Avrupa Yakası ve Ihlamurlar Altında da Kurtlar Vadisi Pusu’yu, iki reyting liginden en azından birinde altına almayı başarıyor. Kabul edelim ki yine de kötü değil Kurtlar’ın reytingleri. Öyle olsa ilk on dizinin arasına giremezlerdi. Ama altını çizmek gerekiyor, asla eskisi gibi de değil işleri. Dizilerin yarattığı furyanın yerini, yazın başlamasıyla birlikte yarışmalar doldurmaya başladı. Bütün yarışmalarda gerilim çok yüksekti. Bu hafta da herkes yine birbirini haşladı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kurtlar vadisi şimdiye kadar belki 2 veya 3 bölüm anca izlemişimdir.önceki yıllardakiler dahil.izlediğim bir dizi olarak kayıtlarımdayoktur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kurtlar vadisi ara verdi insanları soguttu hep aynı muhabbetler am yinede bana göre tartışmasız türkiyenin en iyi dizisi
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim favori dizim yağmurdan sonra'dır stv kanalındaki.bu akşam 19.50 gibi başlar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

siz bu akşamki bölümü bi görün bakalım ortalık kızışıyor silahlar patlıyor işte frangman

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim favori dizim yağmurdan sonra'dır stv kanalındaki.bu akşam 19.50 gibi başlar
    ooooo hocam oda güzel gerçekten bende bazen takip ediyorum abartmadan güzel yayın yapıyorlar
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dizi daha yeni başladı hakkında yorum yapmak yanlıştır. Kurtlar vadisi dizi türkiyede tarih yazan ve osman sınav sayesin ilkleri olan dizidir. Reyting'e gelince bir kaç sonra en iyi renytingi kim yapıyor bakalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sağır oda süper bi dizi ben Kurtlar vadisi'ni önceden izliyordum ancak şimdi Sağır oda yı izliyorum.Hiçbir bölümü kaçırmıyorum.Sağır oda Perşembe günleri 22:00 da başlıyor bence izleyin süper bi dizi.

Sayfa 7/30 İlkİlk 1234567891011121314151617 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri