aynı bölümleri veriyorlar
aynı bölümleri veriyorlar
evet dün akşam 1'E kadar izledim vallah tüm bölümleri izleyebildil özetleyerek geçildi tabi![]()
Bu aralar kurtlar vadisinin gecen seneki bölümleri show tv de ara ara yayınlanıyor
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
![]()
![]()
![]()
10. BÖLÜM Polat ve adamlarının ofislerinde patlayan bombanın ardından hayatta kalmak için verdikleri mücadele, izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşatacak.
Polat Alemdar, ofisine bomba koyanların kimler olduğunu, hangi kirli ittifakın parçası olduklarını çözmeye çalışacak. Polat'ın bombaya verdiği cevap ise sadece istihbaratlar savaşını tetiklemekle kalmayacak, aynı zamanda en yakın adamlarından biriyle de çatışmasına neden olacak. Tam bu noktada, sezonun kilit sorusu devreye girecek: "Hangi adamı Polat Alemdar'ı öldürmek istiyor?.."
resim de problem var bakarmısın bu arada hoşgeldin umarım aynı şeyleri yapmazsın
nasıl resım ekleyebilrim
yardım edermısınız
ha bide bana mı dedın aynı seuı yapmazsın diye
polatın bombadan sonra düşecegi resmı bende var bunu eklemek istiyorum ama nasıl yapacagımı bilmiyorum
Konu Simba tarafından (16-09-2007 Saat 21:14 ) değiştirilmiştir.
bence 4 kişilik çekirdek kadro (olat,memati,erhan,abdülhey) ölmeyecek....yaralanma olayıda ancak senaristin kurgusuna kalmış bi durum...tabii önemli olan o bombayı oraya kimin koydurduğu....bana göre 4 tane baronun işi değil bu...en azından teknik olarak öyle olması gerekir....öyle olmazsa dizinin hikayesi çok basitleşir...çünkü kurtlar vadisi her zaman için komplike ve karmaşık olayların senaryosudur...sabırsızlıkla perşembe akşamınmı bekliyorum
abi fragmanında 150 kişi ölüyor neredeyse bakalım dizide kimler ölecek herhalde bir mahelle adam ölecek![]()
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
bu diziyi izlemem.ban çok akılcı gelmiyor
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri