REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 13/30 İlkİlk ... 34567891011121314151617181920212223 ... SonSon
300 sonuçtan 121 ile 130 arası

Konu: Kurtlar Vadisi Akşamında Buluşalım #1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynı bölümleri veriyorlar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet dün akşam 1'E kadar izledim vallah tüm bölümleri izleyebildil özetleyerek geçildi tabi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu aralar kurtlar vadisinin gecen seneki bölümleri show tv de ara ara yayınlanıyor
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Kurtlar Vadisi Pusu Dizi Akşamında Buluşalım

10. BÖLÜM Polat ve adamlarının ofislerinde patlayan bombanın ardından hayatta kalmak için verdikleri mücadele, izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşatacak.

Polat Alemdar, ofisine bomba koyanların kimler olduğunu, hangi kirli ittifakın parçası olduklarını çözmeye çalışacak. Polat'ın bombaya verdiği cevap ise sadece istihbaratlar savaşını tetiklemekle kalmayacak, aynı zamanda en yakın adamlarından biriyle de çatışmasına neden olacak. Tam bu noktada, sezonun kilit sorusu devreye girecek: "Hangi adamı Polat Alemdar'ı öldürmek istiyor?.."
    Konu Simba tarafından (27-09-2007 Saat 18:34 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

resim de problem var bakarmısın bu arada hoşgeldin umarım aynı şeyleri yapmazsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nasıl resım ekleyebilrim
    yardım edermısınız

ha bide bana mı dedın aynı seuı yapmazsın diye

polatın bombadan sonra düşecegi resmı bende var bunu eklemek istiyorum ama nasıl yapacagımı bilmiyorum
    Konu Simba tarafından (16-09-2007 Saat 21:14 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pexwaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    polatın bombadan sonra düşecegi resmı bende var bunu eklemek istiyorum ama nasıl yapacagımı bilmiyorum
    Burada gerekli bilgiler var denemelerinizi bu bölümde yapınız Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence 4 kişilik çekirdek kadro (olat,memati,erhan,abdülhey) ölmeyecek....yaralanma olayıda ancak senaristin kurgusuna kalmış bi durum...tabii önemli olan o bombayı oraya kimin koydurduğu....bana göre 4 tane baronun işi değil bu...en azından teknik olarak öyle olması gerekir....öyle olmazsa dizinin hikayesi çok basitleşir...çünkü kurtlar vadisi her zaman için komplike ve karmaşık olayların senaryosudur...sabırsızlıkla perşembe akşamınmı bekliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abi fragmanında 150 kişi ölüyor neredeyse bakalım dizide kimler ölecek herhalde bir mahelle adam ölecek
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu diziyi izlemem.ban çok akılcı gelmiyor

Sayfa 13/30 İlkİlk ... 34567891011121314151617181920212223 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri