REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: next 8000 XCAM PLUS

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart next 8000 XCAM PLUS

Sayın hocalarım next 8000 XCAM PLUS bir cihaz getirdiler ben buna yazılım atacaktım sirüs uydusu için boot loader versiyonuna baktım 1..1 di. ben bunu 1.3 e çıkartırken cihaz kitlendi şu anda hiç bir yazılım almıyor ve cihazı açmaya çalıştığımda cihazın ön panelindeki ışıklar yukarı aşağı oynuyor hiç açılmıyor. ne yapmam lazım bilgilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım aşağıdaki kurtarma yazılmını bir dene içinde gerekli talimat var.
    Konu Volkan tarafından (31-03-2007 Saat 10:50 ) değiştirilmiştir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın hocam talimatlara uydum fakat hiç bir sonuç alamadım yani cihaza bağlanamıyorum.
    ayrıca com da bir şey varmı diye test etmek için onwa x4 e yazılım attım o gayet güzel çalışıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hata1500 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın hocam talimatlara uydum fakat hiç bir sonuç alamadım yani cihaza bağlanamıyorum.
    ayrıca com da bir şey varmı diye test etmek için onwa x4 e yazılım attım o gayet güzel çalışıyor.

arkadaşım cihaza bağlanmıyacaksın cihazı arka anahtardan kapat. aşağıdaki loaderi al cihaz seçiminde xcam seç com ayarını yap ve aç tıkla sonra flaş mpeg yazan yerden dosyayı seç yükle butonuna bas cihazı arka anahtardan aç. birde yükleme programını sol alt köşesinde olan xcam boot yeri işaretli olmayacak eğer işaretli ise işareti kaldır.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üstad dediğini yaptım receiveri kapatıp açın diyor. açtığım zama sadece saat çıkıyor cihazın ekranında açma düğmesine bastığımda ekranda ışıklar deli gibi hareket ediyor flash programında hiç bir hareket yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yok mu bi yardımı dokunacak kimse

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@hata1500 malesef senin yapabileceğin bir olay değil benim başıma 8000 serisinde cok geldi cihazı fabrikaya yolluyorum işlemci değişiyor 30 usd masraf çıkıyor bilgine

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sağolun artık yapacak bişey kalmadı herhalde ne yapalım sağlık olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hata1500 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sağolun artık yapacak bişey kalmadı herhalde ne yapalım sağlık olsun.
    arkadaşım senin cihaz floresant displaymı yoksa normal displaymı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yardımmm

Hocam normal display ama flash değiştirilmiş flash no sst 39vf160

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri