REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: goldmaster 8300 cı yardım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon9 goldmaster 8300 cı yardım

arkadaşlar cihaz yazılım kabul etmiyor yanlış yazılım yüklenmeden kaynaklı bir sorun kırmızı ve sarı ışık yanıyor sadece displeyde bir acılma yok av den karanlık, menü acılmıyor yazılım atmaya calışıyorum bilgisayarı hissetmiyor bile
    pclink3,0 dan administör login den atıyorum yine hissetmiyor ne yapmam lazım sizce
    :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı özgür82 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar cihaz yazılım kabul etmiyor yanlış yazılım yüklenmeden kaynaklı bir sorun kırmızı ve sarı ışık yanıyor sadece displeyde bir acılma yok av den karanlık, menü acılmıyor yazılım atmaya calışıyorum bilgisayarı hissetmiyor bile
    pclink3,0 dan administör login den atıyorum yine hissetmiyor ne yapmam lazım sizce :49:
    arkadaşım yanlış yazılım atılıp bu hale geldiyse flaşın tekrar programlanması lazım. ancak bu serilrde besleme çıkışındaki kondansatörlerin arızalanması sonucu bu şekilde arıza vermektedir. bir kontrol et.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha

[QUOTE=özgür82;143685]arkadaşlar cihaz yazılım kabul etmiyor yanlış yazılım yüklenmeden kaynaklı bir sorun kırmızı ve sarı ışık yanıyor sadece displeyde bir acılma yok av den karanlık, menü acılmıyor yazılım atmaya calışıyorum bilgisayarı hissetmiyor bile
    pclink3,0 dan administör login den atıyorum yine hissetmiyor ne yapmam lazım sizce
    :49:[/QUOTE

En yakın yetkili servise müracat ediniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2

Hallo,

im looking for an emu for goldmaster 8300 Ci.
    my problem is that we ca not watch premiere complete...

do you've any ideas to fix that problem?

thx :45:

other compatible receivers:
    Digital 1200 CI: DVB-S, 4000 Ch., 2x Common Interface, M,
    Goldmaster SAT-8150: DVB-S, FTA, x
    Maximum S-902 CI: DVB-S, 4000 Ch., 2x Common Interface,
    Onwa X2: DVB-S, FTA
    Onwa X4-FTA: DVB-S, FTA, x
    Onwa X6 CI: DVB-S, 2x Common Interface, x
    Onwa X13-CIM: DVB-S, x
    Onwa X23- CIM: DVB-S, 2x Common Interface, embedded Skycrypt
    Opticum1200CI

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri