Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
44 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Serkan Yılmaz İsmini kendilerine adepte eden vatanadaşlara!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı halil07 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar aynı olay benim başıma geldi kendimi aklayıncaya kadar neler çektim
    onun için bu uyarınız çok faydalı olacaktır..
    kardeş sende 'her gördüğünüz sakallı dedeniz değildir' deseydin bari..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çok ayıp bir şey kendi isimlerindenmi utanıyorlar, bence bir an önce değiştirmeleri lazım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet SEVGİLİ SERKAN YILMAZ .ben sizi baska sitelerdede co admin olarak görüyorum inanın siz bugün bu acıklamayı yapmasaydın ben o sitelerdede sen sanıyordum senin ismini kullananlar utansın yazık demekki onlar bukadar aciz insanlar saygılarımla sevgili serkan hocam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı draculu45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet SEVGİLİ SERKAN YILMAZ .ben sizi baska sitelerdede co admin olarak görüyorum inanın siz bugün bu acıklamayı yapmasaydın ben o sitelerdede sen sanıyordum senin ismini kullananlar utansın yazık demekki onlar bukadar aciz insanlar saygılarımla sevgili serkan hocam
    Burası sanal dunya oldugu için bazı seyler serbest kalıyor malesef.Adam forum kuruyor istedigi niki seciyor degiştiriyor birilerinin adına mesaj yazıyor. Admin yapıyor kendisini buradaki konuları veriyorlar Kendi konusu gibi bir sürü vs sey

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kendi benliğini kabul edemeyen insanlar yaşamasın kampanyası düzenlensin gidipte başkasının nickini kullanıp o isimle köü imaj yaratanlar boğaz köprüsünden aşağı atılsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

calışmadan bir yere gelmek isteyenler bunu hep yapar bende ismimi daha önce biri calmişti yapanı buldum ve gerekeni yaptım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkan usta böyle şeyleri kafana takmaböyle ş...... malesef var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

böyle yapmaları insanlığa sığmıyor ayıp.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yapılan seyleri dogru bulmuyoruz.Benim nikimde sagda solda kullanılmaya başlamış verdigim konular bile malesefki.canak için verdigim resimleri bile kendileri vermiş gibi koymuşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yapılan seyleri dogru bulmuyoruz.Benim nikimde sagda solda kullanılmaya başlamış verdigim konular bile malesefki.canak için verdigim resimleri bile kendileri vermiş gibi koymuşlar

verisnler kardeş o vernelere ben hoş bir süpriz hazırlıyorum.

benide kopyalamaya çalışıolar ama ne fayda benden bir tane var.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri