Teşekkur: 0
Çok ayıp bir şey kendi isimlerindenmi utanıyorlar, bence bir an önce değiştirmeleri lazım..
evet SEVGİLİ SERKAN YILMAZ .ben sizi baska sitelerdede co admin olarak görüyorum inanın siz bugün bu acıklamayı yapmasaydın ben o sitelerdede sen sanıyordum senin ismini kullananlar utansın yazık demekki onlar bukadar aciz insanlar saygılarımla sevgili serkan hocam
Burası sanal dunya oldugu için bazı seyler serbest kalıyor malesef.Adam forum kuruyor istedigi niki seciyor degiştiriyor birilerinin adına mesaj yazıyor. Admin yapıyor kendisini buradaki konuları veriyorlarKendi konusu gibi bir sürü vs sey
![]()
kendi benliğini kabul edemeyen insanlar yaşamasın kampanyası düzenlensingidipte başkasının nickini kullanıp o isimle köü imaj yaratanlar boğaz köprüsünden aşağı atılsın
![]()
calışmadan bir yere gelmek isteyenler bunu hep yapar bende ismimi daha önce biri calmişti yapanı buldum ve gerekeni yaptım
serkan usta böyle şeyleri kafana takmaböyle ş...... malesef var
böyle yapmaları insanlığa sığmıyor ayıp.![]()
![]()
![]()
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri