valla bu formu kopyaladılar bişey demedik gittiler kurucusunu da kopyaladılar avatarları da yakında burdaki herkesi kopyalacaklar tam olcak ne bu yaw gelen geçen burdan alıyo bişeyler kimsenin kafası basmıyo mu hep hazır hep hazır![]()
Teşekkur: 0
valla bu formu kopyaladılar bişey demedik gittiler kurucusunu da kopyaladılar avatarları da yakında burdaki herkesi kopyalacaklar tam olcak ne bu yaw gelen geçen burdan alıyo bişeyler kimsenin kafası basmıyo mu hep hazır hep hazır![]()
birinin ismini kullanmak kadar ayıp birşey olamaz
ulen şu dünyada ne insanlar var yaw. şimdi darlandım işte.![]()
![]()
![]()
![]()
ya utanmada kalmamış bunlarda bennerde oldugunu biliyorum hakikaten bende serkan üstat sanmıştım demekki degilmiş
serkan senin kaç siten vardı![]()
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
sn. serkan yılmaz isminizi kullanarak çıkar elde etmeye çalışan bazı kendini bilmezlere karşı hukuki açıdan hakkınızı arama imkanınız varsa arayınız lütfen.sizin hukuken hakkınızı aramanız netice verir ise bu ahlaksızca etik olmayan davranışlara karşı verilecek olan cezalar emsal teşkil edecektir. siz ve sizin gibi arkadaşlarında ileride isimlerinin kullanılmasının belkide önüne geçilecek bir durum ortaya çıkacaktır.aksi takdirde bugün sanal ortamda isminizi kullananlar yarın gerçek ortamlardada kullanmaya çalışabilirler.çalışmalarınızda başarılar dilerim
aynen katılıyorum.hatta bu iş tamamen bilişim suçlarıyla ilgili yasa maddelerini doğrudan ilgilendirirki,bu olayın cereyan ettiği web portalına süresiz kapatmaya kadar gider.o şahıslarada bireysel olarak cezalar verilebilir.böyulece bi daha hiç kimse böyle terbiyesizliklere cesaret etmez.
![]()
![]()
![]()
![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri