Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
44 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Serkan Yılmaz İsmini kendilerine adepte eden vatanadaşlara!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bi ben meşhur olamadım şu alemde ya kimse beni kopyalamıyor
    üstadım hastayız sana valla iznin olursa seve seve bu göreve talibim selamlar
    kötü niyetliler çok emek veriyorsunuz bir yerlere geliyorsunuz birileri hazıra konmaya çalışıyor yazıklar olsun bu tür insanlara

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ulen şu dünyada ne insanlar var yaw. şimdi darlandım işte.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya utanmada kalmamış bunlarda bennerde oldugunu biliyorum hakikaten bende serkan üstat sanmıştım demekki degilmiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkan senin kaç siten vardı
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sn. serkan yılmaz isminizi kullanarak çıkar elde etmeye çalışan bazı kendini bilmezlere karşı hukuki açıdan hakkınızı arama imkanınız varsa arayınız lütfen.sizin hukuken hakkınızı aramanız netice verir ise bu ahlaksızca etik olmayan davranışlara karşı verilecek olan cezalar emsal teşkil edecektir. siz ve sizin gibi arkadaşlarında ileride isimlerinin kullanılmasının belkide önüne geçilecek bir durum ortaya çıkacaktır.aksi takdirde bugün sanal ortamda isminizi kullananlar yarın gerçek ortamlardada kullanmaya çalışabilirler.çalışmalarınızda başarılar dilerim

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Özgür Erge Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla bu formu kopyaladılar bişey demedik gittiler kurucusunu da kopyaladılar avatarları da yakında burdaki herkesi kopyalacaklar tam olcak ne bu yaw gelen geçen burdan alıyo bişeyler kimsenin kafası basmıyo mu hep hazır hep hazır
    Sıkmayın canınızı...hazıra dağ dayanmazmış...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sadece ismini kopyalamakla kalırlar abi boşver..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

size hayırlıişler diler orhan altan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn

Alıntı nextturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sn. serkan yılmaz isminizi kullanarak çıkar elde etmeye çalışan bazı kendini bilmezlere karşı hukuki açıdan hakkınızı arama imkanınız varsa arayınız lütfen.sizin hukuken hakkınızı aramanız netice verir ise bu ahlaksızca etik olmayan davranışlara karşı verilecek olan cezalar emsal teşkil edecektir. siz ve sizin gibi arkadaşlarında ileride isimlerinin kullanılmasının belkide önüne geçilecek bir durum ortaya çıkacaktır.aksi takdirde bugün sanal ortamda isminizi kullananlar yarın gerçek ortamlardada kullanmaya çalışabilirler.çalışmalarınızda başarılar dilerim
    aynen katılıyorum.hatta bu iş tamamen bilişim suçlarıyla ilgili yasa maddelerini doğrudan ilgilendirirki,bu olayın cereyan ettiği web portalına süresiz kapatmaya kadar gider.o şahıslarada bireysel olarak cezalar verilebilir.böyulece bi daha hiç kimse böyle terbiyesizliklere cesaret etmez.

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri