Alıntı serkan1234 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
işte hizmet.net mod yetkiniz alınmıştır..başaka sitede yetkisi yokmuş sen serkan bence düşünmeden yazıyorsun. dahada cok var
İstediğinizi alabilirsiniz...bu alemde yetki v.b için yokuz...tek amaç bilgi paylaşımıdır...bunuda o yada bu şekilde her koşulda gerçekleştiririz...varsa benim bilmediğim benimde yetkilerimi alınız...
es kaza üye falan olmuşsam üyeliğimide silebilir yada banlayabilirsiniz...sorun olmaz...

Alıntı serkan1234 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
tamam arkadaşlar şimdi ben kendi forumumdaki kullanıcı adımı tekrar uyduccu olarak degiştiriyorum hata bende.ama yaklaşık 5 aydır adım ve soyadımı kullanıyorum..yeni bişeymiş gibi yaygara yapılmasın.burdaki kullanıcı adımı silebilirsiniz.ama bunu buşekilde buraya yazıp polemik yaratacagına serkan msnde bütüngün onlinem ve serkanda msni biliyor.ordan aga degiştir kullanıcıadını dese konuşmasam bile onla degiştirirdim.herkezden özür dilerim..kolay gelsin.reklam kokan hareketler bunlar.
Çalışıyor arkadaşım ve başında yeterince dert var...foruma bile fazla gelemiyorken mns nasıl gelecek...yukarıda düşünmeden yazıyorsun demişsin...düşünmeden yazan varsa o da sizsiniz...yazılarınız bir birini tutmuyor...bir önce dediğinizi unutuvariyorsunuz...ne bu tutarsızlık...ikinci üyelik forum kurallarınca neyi gerektirir çok iyi bilirsiniz...bu saate kaar müsade etmemiz yazmanıza mani olmamak içindi...yazdınız her şey ortaya çıktığına göre bizede forum kurallarını uygulamak düşer...size iyi günler...