Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/5 İlkİlk 12345
44 sonuçtan 41 ile 44 arası

Konu: Serkan Yılmaz İsmini kendilerine adepte eden vatanadaşlara!!!

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serkan1234 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    işte hizmet.net mod yetkiniz alınmıştır..başaka sitede yetkisi yokmuş sen serkan bence düşünmeden yazıyorsun. dahada cok var
    İstediğinizi alabilirsiniz...bu alemde yetki v.b için yokuz...tek amaç bilgi paylaşımıdır...bunuda o yada bu şekilde her koşulda gerçekleştiririz...varsa benim bilmediğim benimde yetkilerimi alınız...
    es kaza üye falan olmuşsam üyeliğimide silebilir yada banlayabilirsiniz...sorun olmaz...

Alıntı serkan1234 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tamam arkadaşlar şimdi ben kendi forumumdaki kullanıcı adımı tekrar uyduccu olarak degiştiriyorum hata bende.ama yaklaşık 5 aydır adım ve soyadımı kullanıyorum..yeni bişeymiş gibi yaygara yapılmasın.burdaki kullanıcı adımı silebilirsiniz.ama bunu buşekilde buraya yazıp polemik yaratacagına serkan msnde bütüngün onlinem ve serkanda msni biliyor.ordan aga degiştir kullanıcıadını dese konuşmasam bile onla degiştirirdim.herkezden özür dilerim..kolay gelsin.reklam kokan hareketler bunlar.
    Çalışıyor arkadaşım ve başında yeterince dert var...foruma bile fazla gelemiyorken mns nasıl gelecek...yukarıda düşünmeden yazıyorsun demişsin...düşünmeden yazan varsa o da sizsiniz...yazılarınız bir birini tutmuyor...bir önce dediğinizi unutuvariyorsunuz...ne bu tutarsızlık...ikinci üyelik forum kurallarınca neyi gerektirir çok iyi bilirsiniz...bu saate kaar müsade etmemiz yazmanıza mani olmamak içindi...yazdınız her şey ortaya çıktığına göre bizede forum kurallarını uygulamak düşer...size iyi günler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cok ayıp kınıyorum o kendini bilmezi saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Uyduccu denen vatandaş yaran varsa gocunursun yaran yoksa gocunmazsın sen geyik muhabbetine devam bizde işimize bakalım ben bir cok forum dedim benim telefon numaram sende var gelipte burada olay cıkarman nedir anlamış degilim.

Benim forumumda senin gibi alenen küfür eden adamlara yer yoktur. İlk önce bir terbiye al sonra gel buraya yaz.

Demekki gocundugun sey var ki geliyorsun ha unutmadan iştehizmet sitesinde ben yetkili olayım diye yalvarmadım finest arkadaş cagırdı kendisi mod yapmıştır.

Bunun dısında ben nededim beni kendilerine admin yapmışlar dedim sen uyduccu nikinin dısında benim nikimi kullandın ve başka forumlardada aynı olay var su an bu sana acışmış bir konu degildi tum benim nkimi kullanan kişilere acılmıl bir konuydu

HERKES AKLINI BASINA ALSIN ONUNE GELEN BANA SEN SU SİTEYE SUNU YAPTIN BUNA HAKARET ETTİN DİYE GELMESİN..SUPERSATFORUM POPULER OLAN FORUMLARDAN BİRİDİR BİRİLERİ GİBİ ZAMAN ASIMI 1 YIL YADA 1 AY DEGİLDİR. BENİM İSMİMLE BİRİLERİNE ZARAR VERİLECEK BENDE SUSACAM ÖYLEMİ NE ALA HERKES İŞİNE BAKSIN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konuyu daha fazla tartışmaya bulandırmaya gerek yok.Ben gerekli uyarıları yapıyorum bundan sonra benim adıma yazılmış benim adımla cıkan sitelerden ben sorumlu degilim herkes dikkat etsin..

Ve konu sabitlenip kapatılmıştır..Yarası olanlarda siteyi msn grupu toplayarak bulandırmasınlar.

Sayfa 5/5 İlkİlk 12345

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri