Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/8 12345678 SonSon
78 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: MSN Hackýrlarýna dikkat ediniz...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

MSN Hackýrlarýna dikkat ediniz...

Arkadaþlar bir sitede gördüm daha öncede safran arkadaþýmýzýn
    basýna gelmiþti.

Msn hackleyerek tanýdýklarýnýzdan kontor .para gibi seyler istemektedirler. Verdikleri bir link yoluyla size site acýp girdiginiz anda o siteye malesef ki msn niz hacklenmektedir.

Sizden ricamýz bu uyarýyý dikkate almanýzdýr.Uyarý bilgiler için turkeyforum sitesine teþekkur ederiz.

Onemli Uyarý : Son günlerde meydana gelen msn adresi çalýnmalarý ve Kontör Ýstenmesi ile ilgili olarak olayýn oluþ þekli Biliþim Suçu Kapsamýnda olduðundan Emniyet Müdürlüðü inceleme baþlatmýþtýr.Lütfen hiçkimse msn þifresini Microsoft'a ait olmayan bir siteye girmesin !!! Bunu en yakýnýnýz istese bile YAPMAYIN !!! Þikayetlerinizi kýsa ve açýk bir dilekçe ile ilgili Cumhuriyet Savcýlýklarýna yolladýðýnýz kontör numarasýnýda yazarak iletin
    Konu Admin tarafýndan (15-01-2007 Saat 01:37 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bilgi için teþekkürler hocam.
    Bakalým daha neler görücez

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ertan89 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bilgi için teþekkürler hocam.
    Bakalým daha neler görücez
    Safran arkadaþýmýzýn gecen gun msn hacklendi.Hackleyn kiþi ben site kurdum bana yardým edermisin demiþ.Arkadaþýmýza link vermiþ sonrasý malum msn hackleniyor. Adam hackledikten sonra msn de olan kiþilerden kontor istiyor safran adýna .

Demem oki bu tür þeylere kanmayýn arkadaþlar ne olursa olsun bu biliþim sucu iþleyen insanlara prim vermyiniz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bana gelen bir arkadaþýmýn msn hacklenmesi sonucunda bu adrese dikkat edin sakýn ola bu adrese kanmayýn...

PHP- Kodu:
    emindincer@hotmail.com

emindincer2002
    @hotmail.com

yalniz_guzel01
    @hotmail.com 
    aman dikkat...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý home Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bana gelen bir arkadaþýmýn msn hacklenmesi sonucunda bu adrese dikkat edin sakýn ola bu adrese kanmayýn...

PHP- Kodu:
    emindincer@hotmail.com

emindincer2002
    @hotmail.com

yalniz_guzel01
    @hotmail.com 
    aman dikkat...
    Þu adreslere bi ekleyelim bakalým eðer dediðiniz gibiyse biraz ben onla oynayayým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Buda şikayet var sitesinden alıntı

Ben msn mağduru oldum. Msn’de bir firma müdürü bir arkadaşla konuşurken Msn’sini hacklemişler. Konuşmaya devam ederken benden kontör istedi, ben de haliyle muhabbet devamı olduğu için şüphelenmeden verdim ama daha sonra fark ettim ki hacklenmiş.

Ben Telsim’i arayarak böyle bir olay oldu, kontör kartları elimde, bunlara ne yapabiliriz dedim. Önce aradığımda kontör kartlarını bir dilekçe ile bize gönderin, biz onların gerekli takibatını yaptıktan sonra size döneriz, bu olay çözülüyor dediler. Bir saat sonra aradığımda ise başka bir müşteri temsilcisi böyle bir şeyin olmayacağını, sadece yasal yolardan, yani savcılığa şikâyetle olabileceğini söylediler. Ben de şunu diyorum; o adam kontörlerimin kodlarını aldığında hemen aradım. Bu seri numaraların nereye kaydolduğunu görebiliyorlar. Seri numaraları bende olan bir kontör kartı hemen o anda başkasına yükleniyorsa bunda zaten bir problem var. En azından işlemi dondurabilirler. Adam kontörü yükleyecek, kullanacak. Eee ne zaman müdahale edeceksiniz? İş işten geçtikten sonra mı

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþlar bir sitede gördüm daha öncede safran arkadaþýmýzýn
    basýna gelmiþti.

Msn hackleyerek tanýdýklarýnýzdan kontor .para gibi seyler istemektedirler. Verdikleri bir link yoluyla size site acýp girdiginiz anda o siteye malesef ki msn niz hacklenmektedir.

Sizden ricamýz bu uyarýyý dikkate almanýzdýr.Uyarý bilgiler için turkeyforum sitesine teþekkur ederiz.
    Ýnternette ciddi bir sýkýntýya veya haksýz bir saldýrýya maruz kalan arkadaþlar Adminimizin belirttiði gibi en yakýn savcýlýða baþvursun.. Yeni Türk Ceza Kanununumuzda bu suç ve cezasý mevcuttur arkadaþlar......

5237 Sayýlý Türk Ceza Kanunu
    ONUNCU BÖLÜM
    Biliþim Alanýnda Suçlar
    Biliþim sistemine girme
    MADDE 243. - (1) Bir biliþim sisteminin bütününe veya bir kýsmýna, hukuka aykýrý olarak giren ve orada kalmaya devam eden kimseye bir yýla kadar hapis veya adlî para cezasý verilir.
    (2) Yukarýdaki fýkrada tanýmlanan fiillerin bedeli karþýlýðý yararlanýlabilen sistemler hakkýnda iþlenmesi hâlinde, verilecek ceza yarý oranýna kadar indirilir.
    (3) Bu fiil nedeniyle sistemin içerdiði veriler yok olur veya deðiþirse, altý aydan iki yýla kadar hapis cezasýna hükmolunur.
    Sistemi engelleme, bozma, verileri yok etme veya deðiþtirme
    MADDE 244. - (1) Bir biliþim sisteminin iþleyiþini engelleyen veya bozan kiþi, bir yýldan beþ yýla kadar hapis cezasý ile cezalandýrýlýr.
    (2) Bir biliþim sistemindeki verileri bozan, yok eden, deðiþtiren veya eriþilmez kýlan, sisteme veri yerleþtiren, var olan verileri baþka bir yere gönderen kiþi, altý aydan üç yýla kadar hapis cezasý ile cezalandýrýlýr.
    (3) Bu fiillerin bir banka veya kredi kurumuna ya da bir kamu kurum veya kuruluþuna ait biliþim sistemi üzerinde iþlenmesi halinde, verilecek ceza yarý oranýnda artýrýlýr.
    (4) Yukarýdaki fýkralarda tanýmlanan fiillerin iþlenmesi suretiyle kiþinin kendisinin veya baþkasýnýn yararýna haksýz bir çýkar saðlamasýnýn baþka bir suç oluþturmamasý hâlinde, iki yýldan altý yýla kadar hapis ve beþbin güne kadar adlî para cezasýna hükmolunur.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sayın hocam şuan msn ye baglanmak istesek bişi olurmu acaba şimdiden bilgileriniz için tşk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý aladdin07 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sayýn hocam þuan msn ye baglanmak istesek biþi olurmu acaba þimdiden bilgileriniz için tþk
    Yok caným ne alaka Baglanýn sorun olmazda .Bazý ipsiz sapsýz adamlar sizden su siteye gir.bana kontor yukle falan derse inanmayýnýz o kadar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý aladdin07 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sayýn hocam þuan msn ye baglanmak istesek biþi olurmu acaba þimdiden bilgileriniz için tþk
    Birþey olmaz arkadaþým, ancak dikkatli olmakta fayda var, bilmediðiniz tanýmadýðýnýz linklere týklamayýn, e-maillere cevap vermeyin yeter...

Sayfa 1/8 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri