Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 3/5 ÝlkÝlk 12345 SonSon
44 sonuçtan 21 ile 30 arasý

Konu: Serkan Yýlmaz Ýsmini kendilerine adepte eden vatanadaþlara!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý tike® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bi ben meþhur olamadým þu alemde ya kimse beni kopyalamýyor
    üstadým hastayýz sana valla iznin olursa seve seve bu göreve talibim selamlar
    kötü niyetliler çok emek veriyorsunuz bir yerlere geliyorsunuz birileri hazýra konmaya çalýþýyor yazýklar olsun bu tür insanlara

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ulen þu dünyada ne insanlar var yaw. þimdi darlandým iþte.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ya utanmada kalmamış bunlarda bennerde oldugunu biliyorum hakikaten bende serkan üstat sanmıştım demekki degilmiş

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

serkan senin kaç siten vardý
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sn. serkan yılmaz isminizi kullanarak çıkar elde etmeye çalışan bazı kendini bilmezlere karşı hukuki açıdan hakkınızı arama imkanınız varsa arayınız lütfen.sizin hukuken hakkınızı aramanız netice verir ise bu ahlaksızca etik olmayan davranışlara karşı verilecek olan cezalar emsal teşkil edecektir. siz ve sizin gibi arkadaşlarında ileride isimlerinin kullanılmasının belkide önüne geçilecek bir durum ortaya çıkacaktır.aksi takdirde bugün sanal ortamda isminizi kullananlar yarın gerçek ortamlardada kullanmaya çalışabilirler.çalışmalarınızda başarılar dilerim

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Özgür Erge Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    valla bu formu kopyaladýlar biþey demedik gittiler kurucusunu da kopyaladýlar avatarlarý da yakýnda burdaki herkesi kopyalacaklar tam olcak ne bu yaw gelen geçen burdan alýyo biþeyler kimsenin kafasý basmýyo mu hep hazýr hep hazýr
    Sýkmayýn canýnýzý...hazýra dað dayanmazmýþ...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sadece ismini kopyalamakla kalırlar abi boşver..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

size hayırlıişler diler orhan altan

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Warn

Alýntý nextturk Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sn. serkan yýlmaz isminizi kullanarak çýkar elde etmeye çalýþan bazý kendini bilmezlere karþý hukuki açýdan hakkýnýzý arama imkanýnýz varsa arayýnýz lütfen.sizin hukuken hakkýnýzý aramanýz netice verir ise bu ahlaksýzca etik olmayan davranýþlara karþý verilecek olan cezalar emsal teþkil edecektir. siz ve sizin gibi arkadaþlarýnda ileride isimlerinin kullanýlmasýnýn belkide önüne geçilecek bir durum ortaya çýkacaktýr.aksi takdirde bugün sanal ortamda isminizi kullananlar yarýn gerçek ortamlardada kullanmaya çalýþabilirler.çalýþmalarýnýzda baþarýlar dilerim
    aynen katýlýyorum.hatta bu iþ tamamen biliþim suçlarýyla ilgili yasa maddelerini doðrudan ilgilendirirki,bu olayýn cereyan ettiði web portalýna süresiz kapatmaya kadar gider.o þahýslarada bireysel olarak cezalar verilebilir.böyulece bi daha hiç kimse böyle terbiyesizliklere cesaret etmez.

Sayfa 3/5 ÝlkÝlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri