Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
44 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Serkan Yýlmaz Ýsmini kendilerine adepte eden vatanadaþlara!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaşlar aynı olay benim başıma geldi kendimi aklayıncaya kadar neler çektim
    onun için bu uyarınız çok faydalı olacaktır..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý halil07 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar ayný olay benim baþýma geldi kendimi aklayýncaya kadar neler çektim
    onun için bu uyarýnýz çok faydalý olacaktýr..
    kardeþ sende 'her gördüðünüz sakallý dedeniz deðildir' deseydin bari..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Çok ayýp bir þey kendi isimlerindenmi utanýyorlar, bence bir an önce deðiþtirmeleri lazým..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet SEVGÝLÝ SERKAN YILMAZ .ben sizi baska sitelerdede co admin olarak görüyorum inanýn siz bugün bu acýklamayý yapmasaydýn ben o sitelerdede sen sanýyordum senin ismini kullananlar utansýn yazýk demekki onlar bukadar aciz insanlar saygýlarýmla sevgili serkan hocam

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý draculu45 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    evet SEVGÝLÝ SERKAN YILMAZ .ben sizi baska sitelerdede co admin olarak görüyorum inanýn siz bugün bu acýklamayý yapmasaydýn ben o sitelerdede sen sanýyordum senin ismini kullananlar utansýn yazýk demekki onlar bukadar aciz insanlar saygýlarýmla sevgili serkan hocam
    Burasý sanal dunya oldugu için bazý seyler serbest kalýyor malesef.Adam forum kuruyor istedigi niki seciyor degiþtiriyor birilerinin adýna mesaj yazýyor. Admin yapýyor kendisini buradaki konularý veriyorlar Kendi konusu gibi bir sürü vs sey

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri