Alýntý serkan1234 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
iþte hizmet.net mod yetkiniz alýnmýþtýr..baþaka sitede yetkisi yokmuþ sen serkan bence düþünmeden yazýyorsun. dahada cok var
Ýstediðinizi alabilirsiniz...bu alemde yetki v.b için yokuz...tek amaç bilgi paylaþýmýdýr...bunuda o yada bu þekilde her koþulda gerçekleþtiririz...varsa benim bilmediðim benimde yetkilerimi alýnýz...
es kaza üye falan olmuþsam üyeliðimide silebilir yada banlayabilirsiniz...sorun olmaz...

Alýntý serkan1234 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
tamam arkadaþlar þimdi ben kendi forumumdaki kullanýcý adýmý tekrar uyduccu olarak degiþtiriyorum hata bende.ama yaklaþýk 5 aydýr adým ve soyadýmý kullanýyorum..yeni biþeymiþ gibi yaygara yapýlmasýn.burdaki kullanýcý adýmý silebilirsiniz.ama bunu buþekilde buraya yazýp polemik yaratacagýna serkan msnde bütüngün onlinem ve serkanda msni biliyor.ordan aga degiþtir kullanýcýadýný dese konuþmasam bile onla degiþtirirdim.herkezden özür dilerim..kolay gelsin.reklam kokan hareketler bunlar.
Çalýþýyor arkadaþým ve baþýnda yeterince dert var...foruma bile fazla gelemiyorken mns nasýl gelecek...yukarýda düþünmeden yazýyorsun demiþsin...düþünmeden yazan varsa o da sizsiniz...yazýlarýnýz bir birini tutmuyor...bir önce dediðinizi unutuvariyorsunuz...ne bu tutarsýzlýk...ikinci üyelik forum kurallarýnca neyi gerektirir çok iyi bilirsiniz...bu saate kaar müsade etmemiz yazmanýza mani olmamak içindi...yazdýnýz her þey ortaya çýktýðýna göre bizede forum kurallarýný uygulamak düþer...size iyi günler...