Uyduccu denen vatandaş yaran varsa gocunursun yaran yoksa gocunmazsın sen geyik muhabbetine devam bizde işimize bakalım ben bir cok forum dedim benim telefon numaram sende var gelipte burada olay cıkarman nedir anlamış degilim.
Benim forumumda senin gibi alenen küfür eden adamlara yer yoktur. İlk önce bir terbiye al sonra gel buraya yaz.
Demekki gocundugun sey var ki geliyorsun ha unutmadan iştehizmet sitesinde ben yetkili olayım diye yalvarmadım finest arkadaş cagırdı kendisi mod yapmıştır.
Bunun dısında ben nededim beni kendilerine admin yapmışlar dedim sen uyduccu nikinin dısında benim nikimi kullandın ve başka forumlardada aynı olay var su an bu sana acışmış bir konu degildi tum benim nkimi kullanan kişilere acılmıl bir konuydu
HERKES AKLINI BASINA ALSIN ONUNE GELEN BANA SEN SU SİTEYE SUNU YAPTIN BUNA HAKARET ETTİN DİYE GELMESİN..SUPERSATFORUM POPULER OLAN FORUMLARDAN BİRİDİR BİRİLERİ GİBİ ZAMAN ASIMI 1 YIL YADA 1 AY DEGİLDİR. BENİM İSMİMLE BİRİLERİNE ZARAR VERİLECEK BENDE SUSACAM ÖYLEMİ NE ALA HERKES İŞİNE BAKSIN

Teþekkur:
Beðeni: 

Yer imleri