REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: KAON Tabanlı Cihaz Kullanan Üyelerimize Duyurulur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

KAON Tabanlı Cihaz Kullanan Üyelerimize Duyurulur

Bundan böyle SUNNY VE KAON TABANLI Tüm cihazların yazılımları original fabrika cıkışlı olmadıgı sürece verilmeycektir.LÜtfen Bu kararımızı saygıyla karşılarsınız umarım.Exalans arkadasımızada Bugune kadar hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz

saygılarımla
    Konu Admin tarafından (13-01-2006 Saat 21:35 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın hocam sayın exalans kardeşimizin artık yazılım yapmayacağı anlamına geliyor...saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
    Bundan böyle SUNNY VE KAON TABANLI Tüm cihazların yazılımları original fabrika cıkışlı olmadıgı sürece verilmeycektir.LÜtfen Bu kararımızı saygıyla karşılarsınız umarım.Exalans arkadasımızada Bugune kadar hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz

saygılarımla
    böyle bir karara ne gerek vardı sayın serkan yılmaz istemeyen yüklemezdi exalans arkadaşımız sağlam yazılımlar veriyordu zaten genede :yes: saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bunu Tartışırız sorun degil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı

saygılarımla
    :computer: ben şu anda üzüldüm neden böyle bir karar aldınız anlayamadım exsalans ustamız zaten denemeden yazılımları vermezdi ben dahil butün üyelerde bunu
    bilirler tabiki karar sizlerin bizlerede bu karara saygı duymak düşer.........

:computer: exsalans usta teşekkürler ve saygılar...............

Kullanıcı Bilgi Menüsü

exalansa bayram şakası yaptık uyelerimizede tabi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uf ya ama şaka böyle yapmayın üstad dedim ne oluyor ya... neyseki herşey yolunda. hep güzel kalın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ademkara Nickli Üyeden Alıntı
    uf ya ama şaka böyle yapmayın üstad dedim ne oluyor ya... neyseki herşey yolunda. hep güzel kalın
    exalans+supersatforum onsuz olmaz merak etmeyin yakında sürprizleri var geliyor haberiniz olsun adam 24 saat pc basında su an bile :computer: :computer:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri