Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
29 sonuçtan 21 ile 29 arası

Konu: Lütfen Yardım edin... Sunny Hotbird ekleyemiyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anthony99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    abi akşamdan halletseydin bak komşunda pinpirik yarına kadar duramaz başının etini yer valla.
    Allah korusun töbe de kardeş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı musaka92 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Allah korusun töbe de kardeş
    valla birader bencede bu akşam yap.yada bu akşamdan bi tatile falan çık.tüm telefonlrınıda kapat.yoksa sabaha kadar sana uyku yok...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla birader bencede bu akşam yap.yada bu akşamdan bi tatile falan çık.tüm telefonlrınıda kapat.yoksa sabaha kadar sana uyku yok...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yok ya gittim.. Reset atcam dedim.. Aman elleme bozarsın diyo. Hadi bi uyducu da 1,5 ay çalışmamış olsam neyse ama Bozarsın diyo ya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı musaka92 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yok ya gittim.. Reset atcam dedim.. Aman elleme bozarsın diyo. Hadi bi uyducu da 1,5 ay çalışmamış olsam neyse ama Bozarsın diyo ya
    salla gitsin o zaman.götürsün servisine.bayılsın servis ücretini aklı başına gelsin.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynen ya salladım gitti zaten hadi artık bu konuyu kapatalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ulen yap derse servis ücreti istede aklı başına gelsin ben babamdan bile aldım gerçi verdiği 10 ykrş tu ama olsun genede aldım yani.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım benimde başıma gelmişti öyle bi olay sanny cihaza 8 saat ugraştım sonra dayzık deyiştirdim hortbirt geldi bazen dayzık seçiyo dayzık deyiştir olursaygılar

9. 29-04-2007, 23:27

Sebep
    mesaj tekrarı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Yardima Cevap

Sistemkurulumna Gİr Reset Çek Sonraaramaya Gİr
    Veya Yeni Uydu Ismi Yaz Fİrekans Olarak 11662 27500 Vertikal Yap Şebeke Aramayi AÇ O Kadar :45: :45:

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri