Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Sigara içenlerin performansı düşük

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sigara içenlerin performansı düşük

Yapılan iki farklı araştırma sigara içenlerin işyerlerinde hem daha düşük performans gösterdiğini hem de daha fazla hastalık izni kullandığını ortaya koydu.

Tobacco Control Dergisi'nin Nisan sayısında yer alan rapora göre, İsveç'te 14 binden fazla işçi üzerinde yapılan araştırma, yıllık ortalama 25 gün hastalık izni alındığını ancak sigara içenlerde bu ortalamanın 36 gün olduğunu gösteriyor. Araştırmayı yürüten Dr. Petter Lundborg yaptığı açıklamada, hastalığın sigara içicilerin hastalık izni almasının nedenlerinden sadece biri olduğunu kaydetti. Amsterdam'daki Free University ekonomi bölümü öğretim üyesi olan Lunborg, sigara içenler ile içmeyenler arasındaki bu farkın çok çeşitli sebeplerinin bulunduğunu belirterek, "Sigara içenler daha düşük gelire sahip ve daha az eğitimli. Bu yüzden müşahede edemediğimiz kişisel özellikler sözkonusu olabilir" dedi. Araştırmada ayrıca sigara içicilerinin, sigara içmeyenlerden daha riskli mesleklerde çalışmaya eğilimli olduğu belirtildi.

Aynı dergide yayınlanan bir diğer rapora göre ise ABD donanmasında görevli kadın personelin, sigara içmeyen meslektaşlarına göre çok daha düşük iş performansı sergilediklerini ortaya koydu. San Diego Devlet Üniversitesi psikoloji profesörü Terry Conway tarafından gerçekleştirilen araştırmada, 1996 ve 1997 yıllarıda donanmaya katılan 5 bin 500 kadın incelendi. Conway, "Ulaştığımız sonuç, performans düşüşünün sigara ile bağlantısnı net bir şekilde gösteriyor" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aha işte bu araştırmayı yapanlar burda halt etmişler.günde 2 paket sigara içiyorum.benim bi çok meslektaşım ve mesai arkadaşım benim yaptığım işi yapmaya bırakın cesaret etmeyi ,patron aynı performansı kendilerinden bekler diye benden gıcık bile alıyorlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aha işte bu araştırmayı yapanlar burda halt etmişler.günde 2 paket sigara içiyorum.benim bi çok meslektaşım ve mesai arkadaşım benim yaptığım işi yapmaya bırakın cesaret etmeyi ,patron aynı performansı kendilerinden bekler diye benden gıcık bile alıyorlar.

Kardeş bilmiyorum ama sen bunu yazmakla sigaranın çok yararlı birşey olduğunu yazmışssın ne yazık sana sadece acıyorum hem sigaranın performansı arttırdığınıda ilk defa sende görüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı freestar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kardeş bilmiyorum ama sen bunu yazmakla sigaranın çok yararlı birşey olduğunu yazmışssın ne yazık sana sadece acıyorum hem sigaranın performansı arttırdığınıda ilk defa sende görüyorum
    öyle bişey söylediğimi hatırlamıyorum.sadece beni etkilemiyor dedim.ha adamlar işi gücü bırakıp zırt pırt 15 dk sigara molası veriyorlarsa performansları tabiiki düşük çıkar.ayrıca kimsenin acıma duygusuna ihtiyacımda yok....acıma acınacak hale düşersin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş sen galiba yazdıklarınla okudukların farklı "günde 2 paket sigara içiyorum.benim bi çok meslektaşım ve mesai arkadaşım benim yaptığım işi yapmaya bırakın cesaret etmeyi ,patron aynı performansı kendilerinden bekler diye benden gıcık bile alıyorlar. " bu nu bana bir açıkla sen nedemek istemissin bir bak derim ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı freestar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeş sen galiba yazdıklarınla okudukların farklı "günde 2 paket sigara içiyorum.benim bi çok meslektaşım ve mesai arkadaşım benim yaptığım işi yapmaya bırakın cesaret etmeyi ,patron aynı performansı kendilerinden bekler diye benden gıcık bile alıyorlar. " bu nu bana bir açıkla sen nedemek istemissin bir bak derim ok
    çok basit.az öncede yazdım ama heralde anlaşılamamış.sigara beni etkilemiyor....anlaşıldımı???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeş sen sıgarayı övüyorsun bize...bizdemi içelim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ipekelektronik Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeş sen sıgarayı övüyorsun bize...bizdemi içelim...
    allah allah.içme kardeşim.ben halimden memnunum.az önce söylemeyeyim diyodum ama mecbur kaldım söyliyim...iş yapma performansı kişinin iş ahlakına bağlıdır.sigara migara hava civa.iş yapacak adam yapar.tembel adamda yapmaz.bu bu kadar basittir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende sigara iciyom ama benim performansım düşmüyor gayet güzel calışıyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri