canagı sizler onunden mi? ceviriyosunuz yoksa arkasindan mi? ben anlamadım gitti nasıl oluyoda sagın dan cevirip buluyosunuz bu uyduuyu anlamadim aynı temelin bir fıkrası gibi
canagı sizler onunden mi? ceviriyosunuz yoksa arkasindan mi? ben anlamadım gitti nasıl oluyoda sagın dan cevirip buluyosunuz bu uyduuyu anlamadim aynı temelin bir fıkrası gibi
çanağın arkasından çeviriyorsanız sola doğru yani türksat yönüne doğru 1-2 cm olacak arkadaşlar arkadaşımız sağına derken önden bakıldığı zaman sağında kalıyor onu demek istemiş sanırım.kolay gelsin.
arkadşım yer adana çanagın arkasından sağ tarafa 1 cm çevirerek aşağı yukarı hareket ettirip sinyali yakaladığım yerde sabitliyorum benim bulunduğum bölgeye göre çanagın arkasından sağa olacak şekilde fakat tekirdagda dediğin gibi olabilir,
birde pusula yardımı ile 19,2 dereceyi bulup öylede ayarlanabilir
saygılarımla
bu arada yer farketmez derece aynı 19
[QUOTE=profberk05;144389]Arkadaşlarım,hep meil atıyorsunuzya,astra d+,işte cevabınız,hiç bu ayar işini bilmeyen bile ayarlayabilir,19daki astra uydusunu,1 adet analoğ uydu alcısı 120 çanak çanağınızı hordbird uyudusunun sağına doğru aşağı yukarı indirin kaldırın tabi çok yavaş şekilde ,analoğdan yayını bulunca,ayrıca dijital recervirla sinyal yükseltiniz,kolay gelsin sayğılar.profberk05@hotmail.
bu bahsettiğin 13 derecedeki hotbird ise sagına cevirince benim bildiğim derece küçülür ve batı boylama doğru gidersin 19.2 için sola cevirmek gerekmiyormu.
arkadaşlar aparatı sağınamı solamı takıyoruz ayrıca anteni batı yönüne çevirmek gerekmez mi
0
yer edirne merkez kanal sayısı 27.09.2007 itabrı ile 90 cm ile 817 kanal
,
yer bolu astra amatör montaj çanak 90 lık kanal sayısı 624 daha fazla bulamadım.bolu dan 90 lık la daha fazla kanal izleyen varsa yazsın. teşekkürler:49:
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri