REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
43 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Amatör uyducular Astra19 çanak ayarı..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

canagı sizler onunden mi? ceviriyosunuz yoksa arkasindan mi? ben anlamadım gitti nasıl oluyoda sagın dan cevirip buluyosunuz bu uyduuyu anlamadim aynı temelin bir fıkrası gibi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha

Alıntı elwis Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    canagı sizler onunden mi? ceviriyosunuz yoksa arkasindan mi? ben anlamadım gitti nasıl oluyoda sagın dan cevirip buluyosunuz bu uyduuyu anlamadim aynı temelin bir fıkrası gibi
    arkadaşım çanagın arkasından çeviriyoruz yaklaşık 1 cm sağına (yer adana)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çanağın arkasından çeviriyorsanız sola doğru yani türksat yönüne doğru 1-2 cm olacak arkadaşlar arkadaşımız sağına derken önden bakıldığı zaman sağında kalıyor onu demek istemiş sanırım.kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yuksel59 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çanağın arkasından çeviriyorsanız sola doğru yani türksat yönüne doğru 1-2 cm olacak arkadaşlar arkadaşımız sağına derken önden bakıldığı zaman sağında kalıyor onu demek istemiş sanırım.kolay gelsin.

arkadşım yer adana çanagın arkasından sağ tarafa 1 cm çevirerek aşağı yukarı hareket ettirip sinyali yakaladığım yerde sabitliyorum benim bulunduğum bölgeye göre çanagın arkasından sağa olacak şekilde fakat tekirdagda dediğin gibi olabilir,
    birde pusula yardımı ile 19,2 dereceyi bulup öylede ayarlanabilir

saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu arada yer farketmez derece aynı 19

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Thumb

[QUOTE=profberk05;144389]Arkadaşlarım,hep meil atıyorsunuzya,astra d+,işte cevabınız,hiç bu ayar işini bilmeyen bile ayarlayabilir,19daki astra uydusunu,1 adet analoğ uydu alcısı 120 çanak çanağınızı hordbird uyudusunun sağına doğru aşağı yukarı indirin kaldırın tabi çok yavaş şekilde ,analoğdan yayını bulunca,ayrıca dijital recervirla sinyal yükseltiniz,kolay gelsin sayğılar.profberk05@hotmail.
    bu bahsettiğin 13 derecedeki hotbird ise sagına cevirince benim bildiğim derece küçülür ve batı boylama doğru gidersin 19.2 için sola cevirmek gerekmiyormu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar aparatı sağınamı solamı takıyoruz ayrıca anteni batı yönüne çevirmek gerekmez mi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

0

yer edirne merkez kanal sayısı 27.09.2007 itabrı ile 90 cm ile 817 kanal

,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yer bolu astra amatör montaj çanak 90 lık kanal sayısı 624 daha fazla bulamadım.bolu dan 90 lık la daha fazla kanal izleyen varsa yazsın. teşekkürler:49:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hasan14 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yer bolu astra amatör montaj çanak 90 lık kanal sayısı 624 daha fazla bulamadım.bolu dan 90 lık la daha fazla kanal izleyen varsa yazsın. teşekkürler:49:
    arkadasım bence sükret biz ne yapalım biz 400 tane anca alıyoz oda zorla izmrden

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri