Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
19 sonuçtan 11 ile 19 arası

Konu: bilgisayarım çift çekirdeklimi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yusufcuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkürler arkadaşım ben bilgisayarımmın çiftt çekirdekli olup olmadığını anlamak için neresine bakmam lazım
    teşekkürler
    bilgisayar+özellikler+genel'e tıklayarak bakabilirsin.. saglıcakla..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim bilgisayarda çift çekirdekli AMD ATHLON 64 X2 DUAL 3800+ (2.0Ghz) 256mb ram yazıyor.ama 512 ram takılı 256 görünüyor neden olabilir???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ram yerine oturmamış olabilir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben benimkime böyle bakıyorum bilgisayarıma sağ klik diyorum özellikler diyorum donanım diyorum aygıt yöneticisi diyorum orda işlemciler yazıyor işlemcilere çift tıklıyorum vay be galiba benimki çift çekirdeklidir bakınız
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mehmet Kaynaklı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben benimkime böyle bakıyorum bilgisayarıma sağ klik diyorum özellikler diyorum donanım diyorum aygıt yöneticisi diyorum orda işlemciler yazıyor işlemcilere çift tıklıyorum vay be galiba benimki çift çekirdeklidir bakınız
    Yok seninkide bildiğimiz sıradan pentium pc işte...çift çıkması çift işlemci olduğunu göstermez...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yok seninkide bildiğimiz sıradan pentium pc işte...çift çıkması çift işlemci olduğunu göstermez...
    deme yaw :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı orojenez Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim bilgisayarda çift çekirdekli AMD ATHLON 64 X2 DUAL 3800+ (2.0Ghz) 256mb ram yazıyor.ama 512 ram takılı 256 görünüyor neden olabilir???
    arkadaşım eğer ekran kartın onboard 256 mb ise ram değeri 256 olarak görürsün
    bilgisayarında 512 ram war olabilir ama bunun 256 sını ekran kartı kullanıyodur o yüzden sen 256 görürsün..
    saygılar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benimkinde kabak çekirdeği ve ayçiçeği var amd 64 3200 tek işlemci arkadaşlar başuna heveslenmeyin bene öyle zannettim ama değil malesef

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mehmet Kaynaklı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    pentium D çift çekirdek tir arkadaşım bu işlemci çift çekirdeğin dedesi sayılır yani ilk çift çekirdek modası bununla başladı bende alacaktım ama vazgeçtim

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri