REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Yardımcı Olabilirmisiniz ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon Giveup Yardımcı Olabilirmisiniz ?

Arkadaşlar Eğer konuyu yanlış yere açtıysam özür.Çünkü Doğru yer neresi onu bulamayacak kadar bu uydu konusuna yabancıyım.

Bende Gold Master SAT-57000 CI model numarası olarak gorunen Cıhaz var.
    Bu Cıhaza Pc den yada Kumanda ile nasıl ne yöntemle şifre girilebilir ve şifreli kanalları izleyebilirim.
    Özellikle Belgesel ve Film kanallarını izlemek istıyorum.

Ayrıca O kadar çok konuya baktımki kullandığınız hiçbir terimin ne anlama geldiğini bilmıyorum.Umarım benim gibi bu olaya yeni başlamış kişiler için bir sıfırdan bilgilendirme bölümü açarsınız.Ama öncelikle bana neyi nasıl yapmam gerektiğini kısaca anlatırsanız sevinirim.

Cihaz 5-6 önce alınmış ve 1 defa güncel yazılım yüklenmişti.Ben kablo bağlayıp güncel yazılım yuklemek değil ,, nasıl şifre girebilir ve şifreyle ne kadar kanal açabilirim bunu öğrenmek istiyorum.Yardımcı olacak Arkadaşlara Şimdiden teşekkur ederim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşim elle şifre girerek pek bişi izleyemezsın ama 1 tane rs232 data kablosu alırsan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu linkten cihazına uygun yazılımı yükliyeyip belgesel kanallarına bakabilirsiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İlginiz için teşekkür ederim.Vermiş olduğunuz linkteki dosyalardan 3ünde 5700 model numarası gecıyor.Acaba hangisi benım için uygun.Birde en uygun hangisi olduğunu Nasıl Anlıyoruz ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu linkte ortak yazılım kullanan modellerin listesi var. kendi cihazına karşılık gelen modellerin yazılımını kullanabilirsin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri