nextstar YE5500 FTA cihazda 12476 H 27500 frekansında tarama yapıldığında cihazda donma yapıyor ve cihaz kapanıp açılıyor yanlızca bu frekasta yapıyor. ne yapmam gerekiyor? yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
nextstar YE5500 FTA cihazda 12476 H 27500 frekansında tarama yapıldığında cihazda donma yapıyor ve cihaz kapanıp açılıyor yanlızca bu frekasta yapıyor. ne yapmam gerekiyor? yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
cihaza reset atıp tekrar tarattırma yapıın
arkadaşım reset attım tekrar tarattım aynı sorun devam ediyor
o zaman cihazınıza yeni yazılımı yükleyin birde öyle deneyin yazılımdan sonra reset atın...
eger yazılım yüklemeyi bilmiyorsanız burada resimli yükleme talimatı var bu sıraya göre yükle
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
yazılımlarda bu link te cihazına uygun yazılımı indir..ama hata yapma flash gider
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Konu eraslan tarafından (14-01-2006 Saat 11:21 ) değiştirilmiştir.
arkadaşım bu cihazda cip olayı yok peki yazılım yüklesek olurmu?
Arkadaşım takılmanın olduğu tp numarasını silersen sorunun hallolur.
arkadaşım dediğin gibi yaptım kanalları buluyor yanlız müşteri o frakanstaki bazı kanalları istiyor.
o zaman yazılımı at arkadaşım...ama sorun olurmu bilemem olmama olasılıgı çok yüksek sadece yazılımda yanlışlık yapma....
tüm kanalları silip ilk olarak o tp numarasını girip deneyin birde o numarayı girerken şebeke taramayı kapalı yapın bakalım ne olacak
saygılar
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri