Arkadaşlar; Birçok cihazın, TPS Auto yazılılımları çıkmış seyrediyorlar. Kyoto sahipleri mağdur durumda. Yokmu babayiğitbir usta kyotoyuda bu özelliğe kavuşturacak? Selamlar.:49:
Arkadaşlar; Birçok cihazın, TPS Auto yazılılımları çıkmış seyrediyorlar. Kyoto sahipleri mağdur durumda. Yokmu babayiğitbir usta kyotoyuda bu özelliğe kavuşturacak? Selamlar.:49:
valla kardeşim ben Kaon kullanıcısıyım.babamın malı olduğu için kaon almadım.yazılım desteği en iyi olan marka olduğu için aldım.dolayısıylada bu tip sorunları yaşamanız normal....sevgilerimle
şöyle söyliyim.aylardır stream yazılım ile TPS ve AB Sat kanallarını auto izliyoruz.aynı zamanda yeni hardwareli kaonlar içinde kaon menülü yazılımlar mevcuttur.işte linkleri:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
selametle
bu konu nasıl gözümden kaçmış anlamadım. konu başlığı düzeltilmiştir. lütfen konu başlıklarına dikkat edelim.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Yani bu şimdi diğer cihazlariçinde TPS Auto yazılımları yokmu demek oluyor, eğer öyleyse nasıl öylebir yazılımın varlığından söz ediyorlar anlayamadım ben? Lütfen daha fazla açıklayabilirmisiniz? Bu arada BARTIN'dan herkese kucak dolusu selamlar.![]()
Hayır o anlama gelmez arkadaş sadece konuyu nasıl kaçırdığını yazmış orada...görevli olduğu için o konuyu atladığından ve konu başlığını değiştirdiğinden bahsetmiş...
Gelelim sorunuza...evt malesef kyotolara uzun zamandır tps auto yazılımı çıkartılmıyor...ama diğer marka cihazlarda ve bazı modellerinde bu yazılımlar mevcuttue...forumdan hangi marka ve modellere yazılımlar var takip edebilirsiniz...sevgilerimle...
benim bir arkadaş uğraşıyor yapmak için.. d+ ların yazılımını benim arkadaşım yapıyor kyoto için....hala bekliyoruz bir ümit diye..ama ne olur bilemem...bilginize
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri