REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
100 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Bir Hayat Kurtaralımmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah acil şifalar versin kardeşimize.keşke birde sms ile 1 ytl gönderme yapsalarmıştı o zaman daha kolay olurdu bu iş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler hastaya acil şifalar dilerim.inşallah kısa zamanda gerekli yardım toplanır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tum arkadaşların ilgisini bekliyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçmiş osun allah acil şifalar versin türk milleti böyle konularda duyarlıdır inşallah yardım kısa zamanda toplanır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Herkesin gönlünden ne koparsa arkadaşlar eft de yapabilirsiniz.Sonucta yarın kimin ne olacagı belli degil allah kimsenin basına vermesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cenabı allah acil şifalar versin ve yardım etsin.gercekten zor bir durum.(carelerin bittigini sandıgımız yer carenin başlangıcıdır.)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah acil şifalar versin bizim insanımız bu konularda çok duyarlıdır. eminim ki hemen yardımlar yağmaya başlamıştır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

rabbim kimselere dert veripte dermen arattırmasın hele birde maddi imkansızlık !!!... ALLAH açil şifalar versin bu olaya inşallah seyirci kalmayız hepimiz elinden gelen yardım yapmalı ki insanlıgın ölmedigi açıga çıksın....

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayın Serkan Yılmaz'a gösterdiği incelikten dolayı teşekkür ediyorum.

Hastamızın Tedavisi başladı,Tedavi süreci aşama aşama devam edecek.
    Birinci aşama kemoterapi süreci tamamlandı.Hastahanede yatıyor.
    Şu an 24 saat arayla sadece bir iğne yapılıyor aynı zamanda da periyodik kontrollerle (belli aralıklarla,nabız,tansiyon,ateş ölçümleri şeklinde) devam ediyor.
    Müşahade altında tutuluyor.
    Bu süreç bitince (henüz ne zaman biteceği belli değil) 10 gün kadar ara verilecek vucut dinlendirilecek.
    Daha sonra buna benzer bir tedavi süreci daha başlayacak.Eğer ki herşey yolunda giderse üç ile dört ay arasında ilik nakli operasyonu bitmiş olacak.
    İnşallah herşey yolunda gider.Şu ana kadar iyi geldik.Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadık.İnşallah bundan sonra da karşılaşmayız.
    Şimdilik söyleyebileceklerim bu kadar.

Farklı gelişmeler olduğu takdirde herzaman Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. üzerinden yayınlanacaktır.

Allah'a emanetsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inşallah gereken para bir an önce toplanır. bu konuyu mail yoluyla herkese göndermeye çalışalım arkadaşlar.

Sayfa 2/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri