Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
100 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Bir Hayat Kurtaralımmı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Bora44 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sevgili ertex74,
    Öncelikle,duyarlılığın için teşekkür ediyorum.
    Hepimiz insan olmamız hasebiyle bazı şeyleri noksan yapmak veya hiç yapmamak gibi birtakım (maalesef) kötü hasletlerimiz var.Ve bu çok üzücü.
    Ancak;
    Hiçkimseye neden harekete geçmiyorsun demek gibi bir lüksümüz de (ne yazık ki) yok.
    Bizler,sadece herşeyi ihata edene sığınıp,başka kardeşlerinin acısına ortak olmayan kardeşlerimiz için dua etmeye devam edelim.
    Hassasiyetinizi ve hissiyatınızı çok iyi anlıyorum.
    Kendi davranışlarımızla güzel örnek olmaya devam ettiğimiz sürece,inanıyorum ki:
    Diğer kardeşlerimiz de aynı hissiyata sahip olacaklardır.
    Sevgiler.
    İnşallah ablamız saglıgına kavusur
    Konu Simba tarafından (16-04-2007 Saat 23:07 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inşallah şivasını bulur şuda unutulmamalıdırki bu gün ona yarın bize allah kimseyi dara koymasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah yardımcısı olsun

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hastamızın birinci aşama tedavi süreci 9 Nisan'da tamamlanmıştı.
    17 Nisan itibarıyla ikinci aşama tedavi için hastahaneye yacaktır.
    İlgilerinizden dolayı herbirinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

29 Nisan Saat 13:15'de Lig Radyo'da Haluk Kesim'le futbol keyfi programında,
    30 Nisan Saat 09:30'da ATV'de Metin Şentürk Ve Seray Sever'in sunduğu "SABAHIN KÖRÜ" Programında hastamızın konusu işlenecektir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Bora44 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    29 Nisan Saat 13:15'de Lig Radyo'da Haluk Kesim'le futbol keyfi programında,
    30 Nisan Saat 09:30'da ATV'de Metin Şentürk Ve Seray Sever'in sunduğu "SABAHIN KÖRÜ" Programında hastamızın konusu işlenecektir.
    İnşallah bir sonuca ulaşılır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zor durumda bulunanlara yardım etmek insanlık görevidir. Hepimizin bu konuya duyarlı olması gerekiyor. Ne yapabilirim ki demeyin. Yakınlarınıza, çevrenize, msn listenizde bulunanlara bu durumu bildirebilirsiniz. Bunu yapmak o kadar da zor olmasa gerek.

Destek veren herkese teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah tüm hastalarımıza ve darda olanlara yardım etsin

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar lütfen rica ediyoruz yardım ellerimizi uzatalım biz yolcuyuz bu dünya hancı en son lüxsümüz kara toprak yaşamın çevremizdeki kardeş ve dostlarımızın degerini bilelim dünyaya herkes aynı rızıkla gelmez bügün bir kötü bir iyi kavramı varsa bu kavram biz insan oglu içindir birbirini tamamlayan olgular dır hep iyiyi kişisel olarak isteriz çevremize bakmadan çevremizdeki insanlar mutsuz sa biz nasıl mutlu olabiliriz lütfen bu gün bu dünyada isek
    insanlar olarak kardeşler olarak birbirimizin kıymetini bilellim bugün sana yarın bana..

saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

acil şifalar

Sayfa 4/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri