Gazeteye çıktıysa kampanya amacına ulaşacak demektir..Allah'tan hayırlısı..Trafik terörüne ihmaller nedeniyle bir sürü kurban verilen bu ülkede bir can kurtulsun hiç olmazsa...
Gazeteye çıktıysa kampanya amacına ulaşacak demektir..Allah'tan hayırlısı..Trafik terörüne ihmaller nedeniyle bir sürü kurban verilen bu ülkede bir can kurtulsun hiç olmazsa...
Maalesef düşündüğünüz gibi olmuyor.
Günün bu saatine kadar henüz iletişim kuran olmadı.
Zaten daha öncesinde de bastırılmış olan broşürler bu ülkenin aklınıza gelen hemen hemen tüm holding sahiplerine ve 3 büyük klübün de başkanlarına gönderildi.
Klüp başkanlarının asistanlarından,gönderilen evrakın (kargo aracılığıyla gönderildi) ellerine ulaşıp gelen evrak listesine kaydının düşüldüğü bilgisi teyid edildi.
Ne yazık ki şu ana kadar üzerinden bir ay gibi bir zaman geçtiği halde,sadece 2 işadamı duyarlı davranmış ve bir miktar katkıları olmuştur.
Konu uzun,sıkmak istemem.
Hastanın web sayfasındaki Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. kısmını takip etmenizi rica ediyorum.
Selamlar.
Bazı arkadaşlarımız üzerine düşeni yapmış. Ancak yukarıda 1 ytl yazıyor diye de 1 ytl yatırmamak gerektiğini düşünmekteyim. Aksine elimizden gelen en üst rakamı yatırmaya çalışalım. Çünkü yarın öbürgün (Allah göstermesin) biz de aynı durumla karşılaşabiliriz. Bulunduğunuz maddi imkanları bilemem ancak en azından 10-20 ytl yatırmaya çalışalım, sınırları biraz zorlayalım. Ayrıca elinize para geçtiğinde tekrar bankaya gidebilirsiniz. Övünmek gibi olacak ama şimdiye kadar bu iş için bankaya 4 defa gidip para yatırdım. Umarım bu örneğimi dikkate alırsınız.
inşaAllah-u teala, gereken yapılacaktır. "...damlaya damlaya göl olur..." damla değil de bir bardak dolusu olmalı ki tez dolsun... Allah yardımcısı olsun Derya kardeşimizin. el bizden sebep Allah'dandır... öbür dünyaya hiç bir şey götürmeyeceğiz, hiç olmazsa bir insana hayati yardım yapalım ki o yardımla birlikte öbür dünyada günahlarımız mutlaka bağışlanır yüce Allah tarafından... haydin dostlar... yardımseverlik bu günde belli olur... ne verirsen elinle, o da gider (ahirete) seninle...
Konu gamber tarafından (08-07-2007 Saat 23:04 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri